hirdetés
Belföld

Megölte volt barátnőjét egy 17 éves fiatal

Egy 17 éves fiú január 12-én hazakísérte, majd megölte volt barátnőjét.
Rendőrség A lépcsőházban ismét vitatkoztak, a fiú pedig ekkor a hátizsákjából elővett egy kést is, amivel többször megszúrta a lányt (Forrás: police.hu)
hirdetés

A rendelkezésre álló adatok szerint a tizenhét éves fiú ez év január 12-én 18 órakor egy Örs vezér téri buszmegállóban látta meg korábbi barátnőjét, akivel egy gimnáziumba jártak, és korábban egy párt alkottak – derül ki a police.hu oldalon megjelent hírből.

A fiú felajánlotta a nála egy évvel idősebb lánynak, hogy hazakíséri, ő pedig nem ellenkezett. Út közben aztán többször összevesztek, és a lépcsőházban ismét vitatkoztak, a fiú pedig ekkor a hátizsákjából elővett egy kést is, amivel többször megszúrta a lányt.

Ezt követően a fiú elfutott, a mentőt is a ház egy lakója hívott a lányhoz, akinek életét azonban már nem tudták megmenteni.

A feltételezett elkövetőt a rendőrök még aznap éjjel a lakásán elfogták, majd őrizetbe vették, a bíróság pedig elrendelte előzetes letartóztatását.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság Gyermek- és Ifjúságvédelmi Osztályának munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratot átadták az illetékes ügyészség részére.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Vádat emeltek egy gyermekét elhanyagoló anya ellen

Vádat emeltek egy gyermekét elhanyagoló anya ellenKásler: a kormány új egészségpolitikát alapoz meg

Kásler: a kormány új egészségpolitikát alapoz meghirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen