Belföld

Megölte volt barátnőjét egy 17 éves fiatal

Egy 17 éves fiú január 12-én hazakísérte, majd megölte volt barátnőjét.
Rendőrség A lépcsőházban ismét vitatkoztak, a fiú pedig ekkor a hátizsákjából elővett egy kést is, amivel többször megszúrta a lányt (Forrás: police.hu)

A rendelkezésre álló adatok szerint a tizenhét éves fiú ez év január 12-én 18 órakor egy Örs vezér téri buszmegállóban látta meg korábbi barátnőjét, akivel egy gimnáziumba jártak, és korábban egy párt alkottak – derül ki a police.hu oldalon megjelent hírből.

A fiú felajánlotta a nála egy évvel idősebb lánynak, hogy hazakíséri, ő pedig nem ellenkezett. Út közben aztán többször összevesztek, és a lépcsőházban ismét vitatkoztak, a fiú pedig ekkor a hátizsákjából elővett egy kést is, amivel többször megszúrta a lányt.

Ezt követően a fiú elfutott, a mentőt is a ház egy lakója hívott a lányhoz, akinek életét azonban már nem tudták megmenteni.

A feltételezett elkövetőt a rendőrök még aznap éjjel a lakásán elfogták, majd őrizetbe vették, a bíróság pedig elrendelte előzetes letartóztatását.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság Gyermek- és Ifjúságvédelmi Osztályának munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratot átadták az illetékes ügyészség részére.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen