Belföld

A tűzből mentettek ki egy férfit a rendőrök Salgótarjánban

Egy férfit hoztak ki az égő otthonából a járőrök.
A tűzből mentettek ki egy férfit a rendőrök Salgótarjánban A tűz terjedését a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkatársai megfékezték és eloltották. (Forrás: pixabay.com / Hans Braxmeier)

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. november 17-én 2 óra 49 perckor érkezett a bejelentés, miszerint Salgótarjánban egy épület teteje lángokban áll. A Salgótarjáni Rendőrkapitányság járőrei azonnal a helyszínre vonultak, ahol tudomásukra jutott, hogy egy idős személy bent tartózkodik a lakásban. 

Az épület teteje egyre erősebben égett, ezért a rendőrök a bejárati ajtót berúgták és a bent gomolygó füstben megkeresték az egyik emeleti szobában tartózkodó férfit, akit az égő épületből kihoztak.

A tűz terjedését a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkatársai megfékezték és eloltották.

A mentőszolgálat munkatársai a rendőrök által biztonságba helyezett 76 éves férfit további ellátása céljából kórházba szállították.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen