Belföld

Egy tanárt és egy diákot is megütött egy tizenöt éves fiú

Egy 15 éves fiatal 2017 novemberében megütötte egy tanárát, majd hét diákkal együtt a tornaterembe zárta őt. Egy másik alkalommal egy iskolatársát ütötte, illetve rúgta meg. A bűncselekmények ügyében a rendőrség befejezte a vizsgálatot.
Rendőrség Több bűncselekmény is elkövetett egy pécsi fiatal (Forrás: pixabay.com / fsHH)

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint könnyű testi sértés vétség, garázdaság vétség, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett, valamint személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a Pécsi Rendőrkapitányság egy 15 éves helyi fiú ellen.

A fiú a megalapozott gyanú szerint tavaly szeptember hatodikán délelőtt egy pécsi iskolában egy diáktársát megrúgta, majd többször meg is ütötte. A megtámadott iskolatársa ennek következtében könnyebben megsérült.

Ezután a gyanúsított november huszonnegyedikén egyik tanárát is megütötte, és hét diákkal együtt a tornaterembe zárta.

Az ügyben a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek – írják a police.hu oldalon.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen