Belföld

Letartóztatták az érdi halálos gázolás gyanúsítottját

Elrendelte a bíróság a múlt héten történt érdi halálos gázolás ügyében halált okozó ittas járművezetéssel gyanúsított férfi letartóztatását.
Az érdi baleset helyszíne Az üggyel összefüggésben egy 27 éves érdi férfit hallgattak ki gyanúsítottként halált okozó ittas járművezetés bűntett megalapozott gyanúja miatt (Forrás: police.hu)

November 12-én délelőtt az érdi Bajcsy-Zsilinszky úton halálos közlekedési baleset történt – idézik fel a police.hu oldalon megjelent hírben.

Az eset során – a jelenlegi adatok szerint – egy személyautó előbb elgázolt egy gyalogosan közlekedő idős férfit, majd egy másik járművel ütközött frontálisan. Az elgázolt gyalogos a helyszínen életét vesztette, míg a járművek vezetői egyaránt súlyos sérülést szenvedtek.

Az üggyel összefüggésben egy 27 éves érdi férfit hallgattak ki gyanúsítottként halált okozó ittas járművezetés bűntett megalapozott gyanúja miatt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai.

Ezután – a férfi őrizetbe vétele mellett – előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2018. november 19-én elrendelt.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen