Belföld

Megöltek egy nőt Budapesten

Szerda kora reggel megöltek egy nőt Budapesten, az áldozatot több lövés is érte a rendőrség szerint.
Lelőttek egy nőt a III. kerületben Rendőrautók a főváros III. kerületében, ahol több lövéssel végeztek egy nővel hajnalban 2018. november 21-én. A bűncselekménnyel gyanúsítható férfit a helyszín közelében elfogták. MTI/Mihádák Zoltán

November 21-én 5 óra 37 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy Budapest III. kerületében, a Virág utcában lövéseket hallottak és egy nő fekszik a földön.

A helyszínen kiderült, hogy több lövés érte a nőt, aki olyan súlyosan megsérült, hogy életét vesztette.

Lelőttek egy nőt a III. kerületbenBűnügyi helyszínelő a főváros III. kerületében, ahol több lövéssel végeztek egy nővel hajnalban 2018. november 21-én. A bűncselekménnyel gyanúsítható férfit a helyszín közelében elfogták. MTI/Mihádák Zoltán

A rendőrség lezárta a területet, és megkezdte az ügy felderítését. A police.hu oldalon megjelent hír szerint a helyszín közelében elfogták a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható férfit.

A Blikknek egy helyi lakos azt mondta, hajnalban négy-öt dörrenést hallott.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen