Belföld

Térfigyelő kamerák segítették a rendőröket a békásmegyeri gyilkosság gyanúsítottjának elfogásában

Az őrizetbe vett 67 éves L. József a helyszínen beismerte a bűncselekmény elkövetését, állítása szerint egy korábbi személyes sérelem miatt ölte meg az 56 éves nőt.
Lelőttek egy nőt a III. kerületben Bűnügyi helyszínelő a főváros III. kerületében, ahol több lövéssel végeztek egy nővel hajnalban 2018. november 21-én. A bűncselekménnyel gyanúsítható férfit a helyszín közelében elfogták. MTI/Mihádák Zoltán

Szerdán reggel 5 óra 37 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy Budapest III. kerületében, a Virág utcában lövéseket hallottak, és egy nő fekszik a járdán. Az 56 éves budapesti nőt több lövés is érte, és az életét a gondos és szakszerű orvosi ellátás sem tudta megmenteni, így 6 óra 11 perckor elhunyt – derül ki a rendőrség közleményéből.

A BRFK életvédelmi osztály teljes személyi állománya, a BRFK bűnügyi bevetési osztály és a kerületi rendőrkapitányság munkatársai az azonnalos eljárási cselekmények során megállapították, az elkövető személyautóval menekült el a helyszínről, a térfigyelő kamerák segítségével pedig meg is találták az autót a Budapest III., Meggy utca és Parlag utca kereszteződésénél.

A személyautóhoz elsőként a bűnügyi bevetési osztály munkatársai érkeztek. A járműben egy szemmel láthatóan bódult, a kezében valószínűleg fegyvert tartó férfit láttak. A 67 éves L. József budapesti lakost 7 óra 25 perckor elfogták, a férfi a bűncselekmény elkövetését a helyszínen beismerte, és egy korábbi személyes sérelmével indokolta. L. József ellen emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás.

Az életvédelmi osztály nyomozói a bűncselekmény körülményeinek teljeskörű tisztázása érdekében további szemtanúkat keresnek.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen