Belföld

Váltóhibák miatt késnek a vonatok a győri vonalon

Váltóhibák miatt a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon utazóknak már 60-120, egyes járatoknál akár 120-180 perces késéssel kell számolniuk - tájékoztatta a Mávinform sajtóügyeletese pénteken késő délután az MTI-t.
Vasúti közlekedés Délután több váltó is meghibásodott Bicskén, ezért a Herceghalom-Bicske-Szárliget szakaszon ideiglenesen nem járnak a vonatok. (Forrás: pixabay.com / WikimediaImages)

Urbán Attila közleményében azt írta: még tart a műszaki hiba kijavítása Bicskén, a váltómeghibásodásokat a jelenlegi információk alapján áramellátási probléma okozza.

Korábban azt közölte, hogy délután több váltó is meghibásodott Bicskén, ezért a Herceghalom-Bicske-Szárliget szakaszon ideiglenesen nem járnak a vonatok.

Frissítés:

Kijavították a műszaki hibát a bicskei állomáson, így ismét elindulhatott a vonatforgalom a Herceghalom-Bicske-Szárliget szakaszon - tájékoztatta a Mávinform sajtóügyeletese pénteken kora este az MTI-t.

Urbán Attila közleményében azt írta: a menetrend szerinti közlekedés várhatóan késő estére áll helyre a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon.

Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen