Belföld

Bakondi György szerint egyre több információ igazolja az illegális bevándorlás szervezettségét

Egyre több információ igazolja az illegális bevándorlás szervezettségét, háttér-finanszírozását - erről beszélt a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában.
Migránsok Bakondi György szerint legalább 3 éve tudni, hogy a balkáni útvonalon terroristák érkeznek (By Photo: Gémes Sándor/SzomSzed - http://szegedma.hu/hir/szeged/2015/08/migransok-szazai-ozonlenek-roszkerol-szegedre.html, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=42990919)

Bakondi György szerint ezt bizonyítja a migránsok bankkártyaprogramja, amelyet Soros György is nyíltan finanszíroz. Hozzátette: a kártyák ügyének megismerése közelebb visz minket ahhoz, hogy megismerjük a migráció 2015 óta tartó szervezettségének valós motivációját.

A belbiztonsági főtanácsadó azt mondta: az Európai Unióban a többi között a "migránsvízumról" (humanitárius vízum"), az unió határvédelmi ügynöksége, a Frontex átalakításáról szóló terveket szeretnék "sietve" törvényi erőre emelni, hogy még ebben a parlamenti összetételben mód legyen nehezen visszafordítható, illetve visszafordíthatatlan rezsim kialakítására.

Bakondi György szerint úgy tűnik, mintha tartanának a jövő évi európai parlamenti (EP-) választásoktól. Ezt bizonyítja, hogy az a politikai erő, amely a migráció tömeges beáramlását akarja, az ezt ellenző országokat - például Magyarországot - támadásoknak teszi ki.

Kitért arra is: legalább 3 éve tudni, hogy a balkáni útvonalon terroristák érkeznek; az Európában elkövetett terrorcselekmények jelentős része esetében az elkövetők ezen az útvonalon jöttek. Ez napjainkban is súlyos biztonsági, belbiztonsági kihívást jelent az országokban, köztük Bosznia-Hercegovinában is - mondta a főtanácsadó.

Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen