Belföld

Holttestet találtak a nyíregyházi üzlet alkalmazottjára támadó férfi autójában, így emberölés miatt is nyomoznak

Egy nő holttestét találtak a rendőrök a 42 éves K. Antalhoz köthető autó csomagterében, így már emberölés miatt is nyomoznak. A férfi november 22-én Nyíregyházán egy üzlet alkalmazottjára támadott, és életveszélyesen megsebesítette őt, amivel összefüggésben életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás vele szemben.
A rendőrök a letartóztatásban lévő K. Antalt emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A rendőrök a letartóztatásban lévő K. Antalt emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. (Forrás: police.hu)

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai további nyomozási cselekményeket hajtottak végre K. Antal mátészalkai lakos ügyében, aki 2018. november 22-én életveszélyesen megsebesített egy nőt Nyíregyházán – írják a police.hu oldalon megjelent közleményben.

A november 22-én történt eset során a férfi 15 óra 40 perc körül szóváltás nélkül lőfegyverrel vagy annak utánzatával fenyegette meg egy nyíregyházi üzlet női alkalmazottját, majd egy késsel életveszélyesen megsebesítette őt. A bűncselekmény elkövetésében azonban egy járókelő megzavarta, így elmenekült.

Ekkor a rendőrök azonnal megkezdték az akkor még ismeretlen elkövető azonosítását és felkutatását, és már november 23-án elfogták, s az autójában az elkövetéshez használt eszközöket megtalálták és lefoglalták. A férfi gyanúsítotti kihallgatásán részben beismerte a tettét.

A rendőrség újabb tájékoztatása szerint azonban egy, a gyanúsítotthoz köthető autó csomagterében egy 21 éves mándoki nő holttestét találták, akinek halálát az eddigi adatok alapján idegenkezűség okozta.

A rendőrök a letartóztatásban lévő K. Antalt emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen