Belföld

Másik üggyel kapcsolatban is kihallgatták a férfit, aki a gyanú szerint Szikszón megölt két idős embert

Egyelőre tanúként hallgatták ki egy másik erőszakos bűncselekménnyel kapcsolatosan azt az 57 éves férfit, aki a gyanú szerint hét éve Szikszón megölt egy idős házaspárt – írja a Blikk. A lap szerint a másik erőszakos támadás, amivel kapcsolatosan Sz. Sándort kihallgatták, ugyanabban a városban történt.
Bírói kalapács Az ügyvéd megjegyezte, hogy noha ez ügyben még tanúként kezelik védencét, véleménye szerint ezzel a bűncselekménnyel is meggyanúsítják. (Forrás: pixabay.com / Arek Socha)

Ahogyan arról korábban írtunk, egy 57 éves helybeli férfit gyanúsítanak azzal, hogy hét évvel ezelőtt Szikszón megölt egy idős házaspárt. Az esetről tartott miskolci sajtótájékoztatón egyebek mellett elmondták, hogy a férfi az áldozatok ismerőse volt, a Blikk pedig úgy tudja, korábban Sz. Sándor a polgárőrség egyik vezetőjeként köztiszteletben álló ember volt.

A lap szerint az új ügyben egyelőre tanúként hallgatják ki a férfit, ám „nem kizárt”, hogy ezzel a bűncselekménnyel is meggyanúsítják majd. Dr. Lichy József ezzel kapcsolatban a Blikknek úgy fogalmazott, hogy ügyfelét valóban meghallgatták egy újabb bűntény kapcsán is.

Az érintett bűntény során egy idős, egyedül élő embert támadtak meg, akinek több ütést is mértek a fejére. A megtámadott idős ember azonban szerencsére túlélte az esetet. Az ügyvéd hozzátette, hogy noha ez ügyben még tanúként kezelik védencét, véleménye szerint ezzel a bűncselekménnyel is meggyanúsítják.

A férfi az ügyvéd szerint tagadja, hogy bármi köze volna a bűncselekményekhez.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen