hirdetés
Belföld

Budapesti fenékplasztikai műtétet követően halt meg egy brit nő

Meghalt egy budapesti fenékplasztikai műtétet követően egy 49 éves, kétgyermekes brit nő, Tryce Harry még március 19-én, a halálát a halottkémi eljárás szerint zsírembólia okozta – számol be róla a brit sajtó tudósítása alapján az Index.
Műtét (Forrás: pixabay.com / skeeze)
hirdetés

A nő a férje elmondása szerint mintegy 1,7 millió forintnak megfelelő összeget fizetett hasfeszesítésért és mellplasztikáért, amihez ingyen kapta a saját testéből máshonnan leszívott zsírral történő fenékfeltöltést – írja az Index.

A lap szerint nő a hivatalos jegyzőkönyv szerint délután fél hatkor távozott a műtőből, majd félóránként monitorozták az állapotát, amely 6 órakor még stabil volt. Mintegy fél órával később azonban leesett a vérnyomása, szívrohamot kapott, és a sikertelen újraélesztési próbálkozást követően 7 óra 30 perckor megállapították nála a halál beálltát. Emma Brown birminghami halottkém szerint gondatlanságnak nem volt szerepe a nő halálában, szerinte az elhunyt nem életmentő műtét komplikációi miatt halt meg.

Az elhunyt nő a férje elmondása szerint már régóta vágyott a beavatkozásra, és nem könnyű szívvel döntött úgy, hogy végül aláveti magát annak. Mivel ismertek is olyanokat, akiket az érintett helyszínen műtöttek, és ők elégedettek voltak, nem is féltek a műtéttől.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Megvannak a hatoslottó 49. heti nyerőszámai

Megvannak a hatoslottó 49. heti nyerőszámaihirdetés
Leszakadt egy fővárosi társasház lépcsője egy férfi alatt

Leszakadt egy fővárosi társasház lépcsője egy férfi alatt


BALESET,     MENTŐK,     LÉPCSŐ

Forgalomkorlátozások lesznek szombaton Budapest belvárosában

Forgalomkorlátozások lesznek szombaton Budapest belvárosábanhirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen