Belföld

Nemesdy Ervin váltja Dabóczi Kálmánt a BKK élén

Nemesdy Ervin váltja a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezérigazgatói posztján Dabóczi Kálmánt - döntött a Fővárosi Közgyűlés szerdán.
Fővárosi Közgyűlés - Nemesdy Ervin váltja Dabóczi Kálmánt a BKK élén Nemesdy Ervin, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) később megválasztott, új vezérigazgatója (k) a Fővárosi Közgyűlés ülésén a Városházán 2019. január 23-án. Mögötte Tarlós István főpolgármester és Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes. A közgyűlés ezen a napon magszavazta, hogy Nemesdy Ervin váltja Dabóczi Kálmánt a BKK élén. MTI/Koszticsák Szilárd

Tarlós István főpolgármester javaslatát elfogadva, 22 igen szavazattal, 6 tartózkodás mellett úgy döntött a testület, hogy Dabóczi Kálmán munkaviszonyát február 27-ei dátummal, felmondással szüntetik meg. A január 24-én kezdődő felmondási idő alatt Dabóczi Kálmánt mentesítik a munkavégzés alól.

Tarlós István 2018. november 30-án közleményben tudatta: kezdeményezi a BKK vezérigazgatójának felmentését a cég elektronikus jegyrendszerének projektje miatt.

A főpolgármester javaslata alapján a közgyűlés 18 igennel, 2 nem szavazat ellenében és 8 tartózkodás mellett választotta meg határozatlan időre a BKK vezérigazgatójának Nemesdy Ervin közlekedési építőmérnököt, mérnök-közgazdászt.

Forrás: MTIHa érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Ismét nőtt a légszennyezettség

Ismét nőtt a légszennyezettségA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen