hirdetés
Bulvár

Bond-lány lett Katalin hercegnő!

A film premierjén Daniel Craig társaságában ragyogott

A legújabb James Bond film bemutatóján a hercegnő sem hiányozhatott a vörös szőnyegről, és a titkosügynök mellől.
"A nevem Windsor. Kate Windsor." (Forrás: Dailymail.co.uk)
hirdetés

A Spectre című film Royal Albert Hall-ban tartott bemutatójának fényét nemcsak Őfelsége szupertitkos ügynökének (Daniel Craig) jelenléte emelte, hanem mindjárt három igazi fenségé is. Katalin hercegnő férje és sógora társaságában vett részt az eseményen. A hercegnő még a film női főszereplőit, a csodaszép Monica Belluccit és a fiatal, tehetséges Naomie Harrist is túlragyogta elegáns siffon anyagból készült ruhájában. Kezében egyik kedvenc divattervezőjének Jenny Packhamnek a táska-kreációját tartotta. Eleganciának kisérői sem voltak híján, Vilmos és Harry hercegek fekete öltönyt, fehér inget és nyakkendőt viseltek, igazi, makulátlan Bond-stílusban.

A Spectre sorrendben a huszonnegyedik az Ian Fleming alkotta Bond történetekben, és vélhetően ez az epizód az utolsó amelyben Daniel Craig alakítja a főhőst. A filmet többek közott Mexikóban és svájci Alpokban forgatták. A rendező Sam Mendes pedig ezúttal is ugyanazokkal a nagyágyúkkal dolgozott akik a Skyfall sikerét garantálták.


A királyi fenségek természtesen hivatalosak voltak a filmbemutatót követő partira is, ahol a film sztárjainak társaságában pezsgőztek és beszélgettek. A film vetítését megelőzően egy, a Bond sorozathoz kapcsolható jótékonysági eseményen is részt vett a hercegi pár.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Idén is lesz Sztárban sztár

Idén is lesz Sztárban sztár


SZTÁRBAN SZTÁR,     TV2,     MŰSOR

Új szereplő a Barátok köztben

Új szereplő a Barátok köztbenNagy csalódást okozott Kendrick Lamar késése a rajongóknak

Nagy csalódást okozott Kendrick Lamar késése a rajongóknak


KENDRICK LAMAR,     SZIGET,     KÉSÉS

hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen