hirdetés
Bulvár

Bond-lány lett Katalin hercegnő!

A film premierjén Daniel Craig társaságában ragyogott

A legújabb James Bond film bemutatóján a hercegnő sem hiányozhatott a vörös szőnyegről, és a titkosügynök mellől.
"A nevem Windsor. Kate Windsor." (Forrás: Dailymail.co.uk)
hirdetés

A Spectre című film Royal Albert Hall-ban tartott bemutatójának fényét nemcsak Őfelsége szupertitkos ügynökének (Daniel Craig) jelenléte emelte, hanem mindjárt három igazi fenségé is. Katalin hercegnő férje és sógora társaságában vett részt az eseményen. A hercegnő még a film női főszereplőit, a csodaszép Monica Belluccit és a fiatal, tehetséges Naomie Harrist is túlragyogta elegáns siffon anyagból készült ruhájában. Kezében egyik kedvenc divattervezőjének Jenny Packhamnek a táska-kreációját tartotta. Eleganciának kisérői sem voltak híján, Vilmos és Harry hercegek fekete öltönyt, fehér inget és nyakkendőt viseltek, igazi, makulátlan Bond-stílusban.

A Spectre sorrendben a huszonnegyedik az Ian Fleming alkotta Bond történetekben, és vélhetően ez az epizód az utolsó amelyben Daniel Craig alakítja a főhőst. A filmet többek közott Mexikóban és svájci Alpokban forgatták. A rendező Sam Mendes pedig ezúttal is ugyanazokkal a nagyágyúkkal dolgozott akik a Skyfall sikerét garantálták.


A királyi fenségek természtesen hivatalosak voltak a filmbemutatót követő partira is, ahol a film sztárjainak társaságában pezsgőztek és beszélgettek. A film vetítését megelőzően egy, a Bond sorozathoz kapcsolható jótékonysági eseményen is részt vett a hercegi pár.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Vaddisznó tett látogatást egy salgótarjáni pizzériában

Vaddisznó tett látogatást egy salgótarjáni pizzériábanSzokatlan cseresznyevirágzásban gyönyörködhetnek Japánban

Szokatlan cseresznyevirágzásban gyönyörködhetnek Japánbanhirdetés
Szakított Ariana Grande és Pete Davidson

Szakított Ariana Grande és Pete DavidsonGyermeket vár Harry herceg felesége

Gyermeket vár Harry herceg feleségeMilliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnak

Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnakhirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen