hirdetés
Bulvár

Betörők jártak Jamie Oliver házában

Másfél hete betörők jártak Jamie Oliver házába. A világhírű sztárszakács nem tartózkodott otthon, éppen nyaralását és sorozata utolsó epizódjainak forgatását csinálta, amikor az eset történt. A rablók különböző elektronika cikkeket vittek el Jamie otthonából.
Jamie Oliver Betörtek a Pucér szakácshoz (Forrás: Emaze.com)
hirdetés

Körülbelül másfél hete történhetett az eset, miszerint betörtek Jamie Oliver észak-London legpatinásabb környékén lévő otthonában. A történet nem kamu, a rendőrség és a sztárséf sajtósa is megerősítette.

Jamie családjával éppen vakációját töltötte Southendbe. Nem csak pihent, hiszen idén jelent meg új sorozata a Jamie and Jimmy's Friday Night Feast, amit Orlando Bloommal közösen csinált. Ennek a sorozatnak az utolsó részét forgatták azokban a napokban is.

A betörést a séf egyik szomszédja jelentette be a rendőrségnek. Arra lett figyelmes, hogy a külső bejárati ajtó nyitva van. A rablás éjszaka történt. A betörők a pincén át jutottak be és elektronikai cikkekre vadásztak leginkább. Azt pontosan nem közölték, hogy miket. A házrész több mint hét millió fontot ér, és a Primrose Hill nevű exkluzív londoni városrészben található. Jamie itt lakott az utóbbi időben családjával, feleségével akit Joolsnak hívnak, illetve négy gyermekével.

Jamie OliverKönyveit több tíz millió példányban adta el eddig (Forrás: Indaily.com.au)

A család éppen költözőben volt. Az új ingatlan ára már a tíz millió fontot verdesi. A telekhez nem csak egy ingatlan dukál, hanem egy hatalmas park is. Hampstead-ben található és nem kisebb nevek lesznek a szomszédok, mint Jude Law és Katie Mosse.

Meg is engedheti magának ezt a luxust, hiszen napjainkban ő az egyik leghíresebb, legelismertebb szakács a világon. Könyveit több tíz millióan veszik, és évről évre adja ki az újabb tévéműsorait.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Hazatért Katalin hercegnő és újszülött kisfia

Hazatért Katalin hercegnő és újszülött kisfiaHáromezer adag fagyit oszt szét szegények közt Ferenc pápa

Háromezer adag fagyit oszt szét szegények közt Ferenc pápahirdetés
Fia született Katalin hercegnőnek és Vilmos hercegnek

Fia született Katalin hercegnőnek és Vilmos hercegnekIdős kutya segített megmenteni egy hároméves kislányt

Idős kutya segített megmenteni egy hároméves kislányt


KUTYA,     ÁLLATOK,     GYEREK

Megszületett Vasvári Vivien kisfia

Megszületett Vasvári Vivien kisfiahirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen