Bulvár

A 47 éves nő a szülés előtt egy órával tudta meg, hogy terhes

Első gyermekét hozta világra a nő, aki már huszonkét éve élt együtt férjével.
Judy Brown A kislány, családja körében (Forrás: thesun.co.uk)

A Massachusettsben élő, negyvenhét éves Judy Brown szörnyű alhasi fájdalmakra panaszkodott, mikor a kórházba érkezett. Az orvosok viszonylag hamar megállapították, mi okozza a fájdalmat; közölték Judy-val, hogy hamarosan szülni fog.

Alig egy órával később Judy és férje, akivel a nő már huszonkét éve együtt élt, meglehetős meglepetéssel, ám annál nagyobb örömmel fogadták a nyolc fontot nyomó, átváltva 3629 grammos kislányt. A most született baba egyébként a pár első közös gyermeke.

Judy azt mondta, hogy bár maga is észrevette, mikor nőni kezdett a hasa, ezt egyszerűen betudta a menopauza hatásának. Az újdonsült kismama az ABC News-nak azt nyilatkozta, igazán félelmetes volt azzal a tudattal a kórházba menni, hogy valami szörnyűség történik vele éppen. Nagyon nehéz volt egyben megérteni azt is, hogy valójában terhes, és perceken belül szülni fog.

Az újszülött kislány végül a Carolyn Rose nevet kapta, a pár pedig mindkét nagymamától kölcsönzött néhány babaruhát, és olyan tárgyakat, melyekre szintén szükség volt – például mózeskosarat és gyermekülést is.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen