hirdetés
Bulvár

Harry herceg árva pártfogoltjával táncolt az új gyermekotthon örömére

Tizenegy év telt el azóta, hogy Harry herceg pártfogásába vett egy akkor négy esztendőa, árva kisfiút Afrikában. A két barát most újból találkozhatott, a hangulat pedig aligha lehetett volna jobb.
Harry herceg és Mutsu Harry herceg és Mutsu - akkor és most (Forrás: linkis.com)
hirdetés

A most 14 éves Mutsu alaposan felcseperedett, mióta legutoljára személyesen találkozhatott jótevőjével és barátjával, a most harmincegy éves Harry herceggel. Legutolsó találkozásukkor az árva fiú még csupán négy éves volt, és bár távolléte alatt rendszeresen tartotta a kapcsolatot a brit trónörökössel, Mutsu-t ugyancsak váratlanul érte, hogy újból megölelheti híres barátját. Első találkozásuk is hasonlóan érzelmes volt; a fiút kitörő lelkesedéssel és őszinte örömmel töltötte el a tény, hogy végre akadt valaki, aki igazán törődött vele, a herceghez pedig a mai napig szoros barátság fűzi.

Az ekkor még leginkább botrányairól híres Harry első látogatása során nagyon megkedvelte az őt kitüntetett szeretettel fogadó gyereket, a cipőt pedig, amit vásárolt neki, Mutsu még elalváshoz sem vette le jó ideig. Kettejük kapcsolatát talán különösen széppé teheti, hogy első találkozásukkor az elveszett kisfiúban Harry meglátta a szeretetteljes, jó barátot, Mutsu pedig a „kicsapongó életéről híres” trónörökösben a jólelkű, szerethető pártfogót.

Harry azért érkezett Lesothóba, hogy egy új, a HIV és AIDS fertőzött gyermekek számára létrehozott, Mamohato névre keresztelt gyermekotthont avasson fel. Noha igen súlyos betegségben szenvedő gyerekek számára alapították az egészségügyi intézményt, a számukra elhozott remény megünneplése sem maradhatott el.

A herceg bekapcsolódott a helyiek önfeledt táncába, s szemmel láthatóan vele együtt mindenki igen jól mulatott a megnyitót követő vidám ünnep során.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Újabb dédunoka a brit királyi családban

Újabb dédunoka a brit királyi családbanAz Ermitázs süket macskája újabb orosz győzelmet jósolt

Az Ermitázs süket macskája újabb orosz győzelmet jósolthirdetés
hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen