hirdetés
Bulvár

Harry herceg árva pártfogoltjával táncolt az új gyermekotthon örömére

Tizenegy év telt el azóta, hogy Harry herceg pártfogásába vett egy akkor négy esztendőa, árva kisfiút Afrikában. A két barát most újból találkozhatott, a hangulat pedig aligha lehetett volna jobb.
Harry herceg és Mutsu Harry herceg és Mutsu - akkor és most (Forrás: linkis.com)
hirdetés

A most 14 éves Mutsu alaposan felcseperedett, mióta legutoljára személyesen találkozhatott jótevőjével és barátjával, a most harmincegy éves Harry herceggel. Legutolsó találkozásukkor az árva fiú még csupán négy éves volt, és bár távolléte alatt rendszeresen tartotta a kapcsolatot a brit trónörökössel, Mutsu-t ugyancsak váratlanul érte, hogy újból megölelheti híres barátját. Első találkozásuk is hasonlóan érzelmes volt; a fiút kitörő lelkesedéssel és őszinte örömmel töltötte el a tény, hogy végre akadt valaki, aki igazán törődött vele, a herceghez pedig a mai napig szoros barátság fűzi.

Az ekkor még leginkább botrányairól híres Harry első látogatása során nagyon megkedvelte az őt kitüntetett szeretettel fogadó gyereket, a cipőt pedig, amit vásárolt neki, Mutsu még elalváshoz sem vette le jó ideig. Kettejük kapcsolatát talán különösen széppé teheti, hogy első találkozásukkor az elveszett kisfiúban Harry meglátta a szeretetteljes, jó barátot, Mutsu pedig a „kicsapongó életéről híres” trónörökösben a jólelkű, szerethető pártfogót.

Harry azért érkezett Lesothóba, hogy egy új, a HIV és AIDS fertőzött gyermekek számára létrehozott, Mamohato névre keresztelt gyermekotthont avasson fel. Noha igen súlyos betegségben szenvedő gyerekek számára alapították az egészségügyi intézményt, a számukra elhozott remény megünneplése sem maradhatott el.

A herceg bekapcsolódott a helyiek önfeledt táncába, s szemmel láthatóan vele együtt mindenki igen jól mulatott a megnyitót követő vidám ünnep során.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Vaddisznó tett látogatást egy salgótarjáni pizzériában

Vaddisznó tett látogatást egy salgótarjáni pizzériábanSzokatlan cseresznyevirágzásban gyönyörködhetnek Japánban

Szokatlan cseresznyevirágzásban gyönyörködhetnek Japánbanhirdetés
Szakított Ariana Grande és Pete Davidson

Szakított Ariana Grande és Pete DavidsonGyermeket vár Harry herceg felesége

Gyermeket vár Harry herceg feleségeMilliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnak

Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnakhirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen