hirdetés
Bulvár

Megszületett Kim Kardashian és Kanye West kisfia

December ötödikén világra hozta Kim Kardashian második gyermekét is. A kisfiúnak egyenlőre még nem adtak nevet, mindösszesen egy családi ismerős jóvoltából kiszivárogtatott információ szerint a kicsi középső névként a Robertet kapja meg, édesapja után.
Kim & Kanye A sztárpárnak most született meg a második közös gyermeke (Forrás: Twicsy.com)
hirdetés

Még szombaton a korai órákban érkezett meg Kim Kardashian és Kanye West második gyermeke. A kisfiú pontos nevét egyenlőre még nem hozták nyilvánosságra. A család egyik ismerőse szerint azonban annyi már bizonyos, hogy a pici középső névként a Robertet fogja viselni édesapja után.

A házaspár első gyermeke a North West nevet kapta, ám az ő esetében is egy hetet vártak a pici születése után, mire eldöntötték, hogy hogyan fogják hívni. A család most szombaton, a korai órákban egy új taggal bővült, így a kislány kapott egy öcsikét is.

A 35 éves örmény származású televíziós személyiség, annak idején 2007-ben azzal robbant be a köztudatba, hogy szexvideóját valaki a beleegyezése nélkül nyilvánosságra hozta, így az akkor még nem ismert Kim az illető beperlésével 5 millió dolláros haszonra tett szert. Ekkora összegű kártérítésre kötelezte ugyanis a bíróság a nem túl lovagias ex partnert.

Ezek után 2010-ben kapott egy felkérést, így elindult a róla és családjáról szóló valóságshow "Keeping Up with the Kardashians" címmel. Ezt a műsort még utána több is követte, úgy mint a "Kourtney and Kim Take New York" és a "Kourtney and Kim Take Miami".

Nagyon népszerűvé vált testvéreivel együtt, így magáénak tudhatta 2010-ben a legjobban kereső valóságshow-sztár címet, hiszen több mint 6 millió dollárt hozott neki a széria leforgatása. Ezután úgy döntött, hogy a divat irányába fordul, és nővéreivel együtt megalkotta a D-A-S-H nevű üzletláncot.

Először Kris Humphries kosárlabdázóval kötött házasságot, azonban az elég tiszavirág életűre sikeredett, mindösszesen 72 nap után adta be Kardashian a válópert. A válásukat 2013. június 3-án mondták ki. A procedúra közben szerelembe esett a világhírű rapperrel, Kanye Westtel, akivel közös első gyermekük, a válóper végezte után körülbelül két héttel, 2013. június 15-én jött a világra. A zenésszel közel egy évre rá, 2014. május 24-én házasodtak össze.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
Emma Stone a legjobban fizetett színésznő 2017-ben

Emma Stone a legjobban fizetett színésznő 2017-benÉdesanyjáról mesélt Harry herceg barátnője

Édesanyjáról mesélt Harry herceg barátnőjehirdetés
Kiderült, ki Palvin Barbi új szerelme

Kiderült, ki Palvin Barbi új szerelmeGörög Zitára ismét rátalált a szerelem

Görög Zitára ismét rátalált a szerelemKendall Jenner új reklámja megint nem sült el jól

Kendall Jenner új reklámja megint nem sült el jól


KENDALL JENNER,     ADIDAS,     REKLÁM

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen