hirdetés
Bulvár

Megszületett Kim Kardashian és Kanye West kisfia

December ötödikén világra hozta Kim Kardashian második gyermekét is. A kisfiúnak egyenlőre még nem adtak nevet, mindösszesen egy családi ismerős jóvoltából kiszivárogtatott információ szerint a kicsi középső névként a Robertet kapja meg, édesapja után.
Kim & Kanye A sztárpárnak most született meg a második közös gyermeke (Forrás: Twicsy.com)
hirdetés

Még szombaton a korai órákban érkezett meg Kim Kardashian és Kanye West második gyermeke. A kisfiú pontos nevét egyenlőre még nem hozták nyilvánosságra. A család egyik ismerőse szerint azonban annyi már bizonyos, hogy a pici középső névként a Robertet fogja viselni édesapja után.

A házaspár első gyermeke a North West nevet kapta, ám az ő esetében is egy hetet vártak a pici születése után, mire eldöntötték, hogy hogyan fogják hívni. A család most szombaton, a korai órákban egy új taggal bővült, így a kislány kapott egy öcsikét is.

A 35 éves örmény származású televíziós személyiség, annak idején 2007-ben azzal robbant be a köztudatba, hogy szexvideóját valaki a beleegyezése nélkül nyilvánosságra hozta, így az akkor még nem ismert Kim az illető beperlésével 5 millió dolláros haszonra tett szert. Ekkora összegű kártérítésre kötelezte ugyanis a bíróság a nem túl lovagias ex partnert.

Ezek után 2010-ben kapott egy felkérést, így elindult a róla és családjáról szóló valóságshow "Keeping Up with the Kardashians" címmel. Ezt a műsort még utána több is követte, úgy mint a "Kourtney and Kim Take New York" és a "Kourtney and Kim Take Miami".

Nagyon népszerűvé vált testvéreivel együtt, így magáénak tudhatta 2010-ben a legjobban kereső valóságshow-sztár címet, hiszen több mint 6 millió dollárt hozott neki a széria leforgatása. Ezután úgy döntött, hogy a divat irányába fordul, és nővéreivel együtt megalkotta a D-A-S-H nevű üzletláncot.

Először Kris Humphries kosárlabdázóval kötött házasságot, azonban az elég tiszavirág életűre sikeredett, mindösszesen 72 nap után adta be Kardashian a válópert. A válásukat 2013. június 3-án mondták ki. A procedúra közben szerelembe esett a világhírű rapperrel, Kanye Westtel, akivel közös első gyermekük, a válóper végezte után körülbelül két héttel, 2013. június 15-én jött a világra. A zenésszel közel egy évre rá, 2014. május 24-én házasodtak össze.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Válik Galambos Dorina és Pély Barna

Válik Galambos Dorina és Pély BarnaNyilvánosságra hozták a hercegi esküvő hivatalos esküvői fotóit

Nyilvánosságra hozták a hercegi esküvő hivatalos esküvői fotóithirdetés
Megszületett Orbán Viktor második unokája

Megszületett Orbán Viktor második unokájaSzexuális erőszak miatt feljelentették Luc Bessont

Szexuális erőszak miatt feljelentették Luc BessontMegnősült Harry herceg

Megnősült Harry herceghirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen