hirdetés
Bulvár

Elkapták a szökésben lévő elkényeztetett gázolót

Elfogták Mexikóban azt a szökésben lévő amerikai tizenévest, aki már két éve borzolta a kedélyeket az egyik legemlékezetesebb bírósági ítélet miatt.
Ethan Couch Ethan Couch az elfogásakor (Forrás: Abcnews.go.com)
hirdetés

A 18 éves texasi Ethan Couchot és a 48 éves édesanyját hétfő este tartóztatták le a Mexikóhoz tartozó Puerto Vallarta csendes-óceáni üdülőhelyen. Azért szöktek külföldre, mert még karácsony előtt nyilvánosságra került egy videofelvétel egy olyan sör-pingpongos buliról, amelyen a fiú alkoholt fogyasztott és ezzel megszegte próbára bocsátásának feltételeit.

Couch azért volt próbaidőn, mert 2013-ban, 16 évesen elvesztette uralmát terepjárója fölött, és ezzel halálra gázolt négy embert, akik egy defekt miatt álltak meg egy autópálya leállósávjában. Saját autójának utasai közül is maradandó agykárosodást szenvedett az egyik barátja. Ittas állapotban vezetett, vérének alkoholtartalma háromszorosan haladta meg a megengedett mértéket. Ennek ellenére megúszta a börtönbüntetést, mivel egy pszichológus azt állapította meg a bíróságon, hogy Couch "olyan gazdag és elkényeztetett, hogy képtelen különbséget tenni jó és rossz között". Ezért csak tízévnyi absztinens próbaidőt kapott, amit most szegett meg.

A meglehetősen furcsa ítélet haragot, értetlenséget és gúnyolódást váltott ki nem csak az Egyesült Államokban, de a világ többi részén is. Ha a fiút felnőttként fogják kezelni, akkor a szökésért 120 nap börtönbüntetést kaphat, a próbára bocsátás feltételeinek újbóli megszegésért pedig már 40 évnyi letöltendőre is büntethetik. Mexikóból meg valószínűleg ki fogják utasítani az anyjával egyűt, mivel nem a megfelelő papírokkal lépték át a határt.

Az apa egyébként együttműködött a hatóságokkal.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Szakított Ariana Grande és Pete Davidson

Szakított Ariana Grande és Pete DavidsonGyermeket vár Harry herceg felesége

Gyermeket vár Harry herceg feleségehirdetés
Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnak

Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnakKanye West a Fehér Házban vendégeskedett Donald Trumpnál

Kanye West a Fehér Házban vendégeskedett Donald Trumpnál


KANYE WEST,     USA,     DONALD TRUMP

Várkonyi Andrea állítólag felmond a TV2-nél

Várkonyi Andrea állítólag felmond a TV2-nélhirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen