Bulvár

Korán befejeződött Jennifer Lawrence modellpályafutása

A szókimondó színésznő mindig is híres volt humoráról és természetességéről. Lawrence nemrég a The Graham Norton Show-ba szerepelt Eddie Redmayne-el együtt, akit A mindenség elmélete című filmből ismerhetünk, ahol is Stephen Hawking-ot alakította, méghozzá briliánsan. A talkshowban szóba került mindkettejük egykori modellkarrierje is.

Az éhezők viadalának szépséges sztárjára biztosan nem mondaná senki azt, hogy megjátssza magát, vagy, hogy művin viselkedne. Ezt a jó tulajdonságát most is megmutatta, amikor Graham Norton műsorába hívták meg vendégként.

A talkshowban ott volt még az Oscar-díjas Eddie Redmayne is, akinek egykori katalógusfotóin rendkívül jót derült mindenki. Nem titok hát, hogy a tehetséges, fiatal angol színész belekóstolt a modellkedés világába is.

Norton persze nem hagyta ki az alkalmat és bemutatta a műsorba azt a magazint, amelybe egykor Redmayne szerepelt. Szegény színész a fejét fogva nevetett, mikor meglátta magát az igencsak érdekesnek nevezhető pulóverkölteményekben.

Természetesen az éles nyelvű Lawrence is jót derült a fotókon, de azt is elárulta, hogy fiatalabb korában bizony ő is részt vett egy hasonló munkában. A kivétel csak annyi, hogy az ő képei sosem jelentek meg. Őszinteségét nem meghazudtolva el is mondta, hogy miért.

Az Abercrombie reklámkampányáról volt szó. A színésznő sportos öltözékben mutatkozott volna, a feladat pedig az volt, úgy kellett szaladgálni egy focipályán, mintha játszana. A hivatalos modellek persze úgy mozogtak, ahogy kellett, bár ez elég természetellenesnek hatott. Lawrence ezzel szemben belevetette magát a játékba. Ezután érkezett a hír, hogy a fotókat mégsem fogja felhasználni az Abercrombie. A színésznő megkérdezte az ügynökséget, hogy mi az oka ennek, akik válaszként elküldték neki az elkészült képeket.

Ezek után nem volt több kérdése Lawrencek:

"Mikor megláttam a fotókat, már egyáltalán nem csodálkoztam azon, hogy nem használták fel a reklámhoz. A legtöbb képen ugyanis izzadt, vörös fejjel üvöltöttem..." - árulta el nevetve a színésznő.

Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen