hirdetés
Bulvár

Korán befejeződött Jennifer Lawrence modellpályafutása

A szókimondó színésznő mindig is híres volt humoráról és természetességéről. Lawrence nemrég a The Graham Norton Show-ba szerepelt Eddie Redmayne-el együtt, akit A mindenség elmélete című filmből ismerhetünk, ahol is Stephen Hawking-ot alakította, méghozzá briliánsan. A talkshowban szóba került mindkettejük egykori modellkarrierje is.
hirdetés

Az éhezők viadalának szépséges sztárjára biztosan nem mondaná senki azt, hogy megjátssza magát, vagy, hogy művin viselkedne. Ezt a jó tulajdonságát most is megmutatta, amikor Graham Norton műsorába hívták meg vendégként.

A talkshowban ott volt még az Oscar-díjas Eddie Redmayne is, akinek egykori katalógusfotóin rendkívül jót derült mindenki. Nem titok hát, hogy a tehetséges, fiatal angol színész belekóstolt a modellkedés világába is.

Norton persze nem hagyta ki az alkalmat és bemutatta a műsorba azt a magazint, amelybe egykor Redmayne szerepelt. Szegény színész a fejét fogva nevetett, mikor meglátta magát az igencsak érdekesnek nevezhető pulóverkölteményekben.

Természetesen az éles nyelvű Lawrence is jót derült a fotókon, de azt is elárulta, hogy fiatalabb korában bizony ő is részt vett egy hasonló munkában. A kivétel csak annyi, hogy az ő képei sosem jelentek meg. Őszinteségét nem meghazudtolva el is mondta, hogy miért.

Az Abercrombie reklámkampányáról volt szó. A színésznő sportos öltözékben mutatkozott volna, a feladat pedig az volt, úgy kellett szaladgálni egy focipályán, mintha játszana. A hivatalos modellek persze úgy mozogtak, ahogy kellett, bár ez elég természetellenesnek hatott. Lawrence ezzel szemben belevetette magát a játékba. Ezután érkezett a hír, hogy a fotókat mégsem fogja felhasználni az Abercrombie. A színésznő megkérdezte az ügynökséget, hogy mi az oka ennek, akik válaszként elküldték neki az elkészült képeket.

Ezek után nem volt több kérdése Lawrencek:

"Mikor megláttam a fotókat, már egyáltalán nem csodálkoztam azon, hogy nem használták fel a reklámhoz. A legtöbb képen ugyanis izzadt, vörös fejjel üvöltöttem..." - árulta el nevetve a színésznő.

Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Szakított Ariana Grande és Pete Davidson

Szakított Ariana Grande és Pete DavidsonGyermeket vár Harry herceg felesége

Gyermeket vár Harry herceg feleségehirdetés
Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnak

Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnakKanye West a Fehér Házban vendégeskedett Donald Trumpnál

Kanye West a Fehér Házban vendégeskedett Donald Trumpnál


KANYE WEST,     USA,     DONALD TRUMP

Várkonyi Andrea állítólag felmond a TV2-nél

Várkonyi Andrea állítólag felmond a TV2-nélhirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen