hirdetés
Bulvár

Ne hergeljétek Bill Murray-t!

A színészt evés közben kezdte el fotózni néhány rajongója. Nem lett jó vége.
Bill Murray Bill Murray (Forrás: Vanityfair.com)
hirdetés

A 65 éves Bill Murray mindig is híres volt a rajongókkal kapcsolatos történeteiről, de ezek általában furcsák vagy kimondottan jópofák voltak. A korral azonban úgy tűnik, hogy a színész is megkomolyodott, vagy csak ő volt különösen rossz passzban.

A sztár egy barátjával ebédelt egy étteremben, amikor három rajongója odarohant hozzá, hogy szelfiket készíthessenek vele. Murray ugyan egy ideig tűrte a dolgot, de aztán valami elpattant benne és kikapta mindegyikük kezéből a telefonokat - írja az US Weekly.

Ezt követően Murray kettőt feldobott az étterem tetejére, míg egyet a földhöz vágott, majd ordítozott egy sort a zaklatóival, végül lazán elsétált a helyszínről. A rendőrök gyorsan kiértek az étteremhez, és rövid időn felül megkeresték a sztárt, aki abszolút készségesen viselkedett. Megígérte, hogy kifizeti a telefonokat, de nem kér bocsánatot a rajongóktól. Mivel a színész nem emelt kezet egyikükre sem, így a rendőrség ennyiben is hagyta a dolgot.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Budapestre érkezett Gigi Hadid

Budapestre érkezett Gigi Hadid


GIGI HADID,     BUDAPEST,     MODELL

Megszületett Kate Upton első gyermeke

Megszületett Kate Upton első gyermekeBabát vár Lilu

Babát vár Lilu


LILU,     GÓLYAHÍR,     BABA

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen