Bulvár

Ne hergeljétek Bill Murray-t!

A színészt evés közben kezdte el fotózni néhány rajongója. Nem lett jó vége.
Bill Murray Bill Murray (Forrás: Vanityfair.com)

A 65 éves Bill Murray mindig is híres volt a rajongókkal kapcsolatos történeteiről, de ezek általában furcsák vagy kimondottan jópofák voltak. A korral azonban úgy tűnik, hogy a színész is megkomolyodott, vagy csak ő volt különösen rossz passzban.

A sztár egy barátjával ebédelt egy étteremben, amikor három rajongója odarohant hozzá, hogy szelfiket készíthessenek vele. Murray ugyan egy ideig tűrte a dolgot, de aztán valami elpattant benne és kikapta mindegyikük kezéből a telefonokat - írja az US Weekly.

Ezt követően Murray kettőt feldobott az étterem tetejére, míg egyet a földhöz vágott, majd ordítozott egy sort a zaklatóival, végül lazán elsétált a helyszínről. A rendőrök gyorsan kiértek az étteremhez, és rövid időn felül megkeresték a sztárt, aki abszolút készségesen viselkedett. Megígérte, hogy kifizeti a telefonokat, de nem kér bocsánatot a rajongóktól. Mivel a színész nem emelt kezet egyikükre sem, így a rendőrség ennyiben is hagyta a dolgot.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen