hirdetés
Bulvár

100 millió forintnyi összeget csalt ki a szüleitől a brit nő

Azt mondta nekik, hogy ígéretes oxfordi karrierje van, de helyette inkább drogozott és nyaralt.
Nicola Boardman Nicola Boardman (Forrás: Theguardian.com)
hirdetés

A 34 éves Nicola Boardman éveken át azt hazudta a szüleinek, hogy Oxforban PhD társadalomtudományi hallgató, és a tanulmányi előmenetelehez szükséges kutatásokra és utazásokra van szüksége. Ezért 2011 és 2015 között jelentős összeget, 250 ezer angol fontot (100 millió forintot) csalt ki szüleitől, azzal az ürüggyel, hogy el kell utaznia Görögországba és Mongóliába is.

E helyett azonban a nő a pénzt nyaralásra, drogokra és egy olyan titkos esküvőre költötte, amire a nő a szüleit - Franket és Marilynt - meg se hívta, már csak azért sem, mert a vőlegényt mindketten utálták.

Az érettségi után Boardman apja autóval vitte lányát felvételizni Oxfordba és Cambridge-be. A nő pedig azt hazudta, hogy mindkét egyetemre felvették, és hogy ő Oxfordot választotta. Egyébként előtte, 2011-ben kitűnő eredménnyel elvégezte a Comish nevű főiskolát (mármint ezt tényleg).

A nő közben azzal nyugtatta a szüleit, hogy a kutatások költségeit az egyetem majd megtéríti, ha végzett a tanulmányaival. Addig pedig tudományos publikációiból fedezi majd egyéb kiadásait.

Boardman a szülei számára részletes kimutatást is készített a költségeiről, sőt még hamis szerződéseket is gyártott, amikből az derült ki, hogy 3 millió fontos bevételt vár. Az apa természetesen megörült a hírnek, hogy könnyedén eladta a családi házat és idő előtt nyugdíjba ment.

A nő bár a titkos esküvőjére nem hívta meg szüleit, de a halva született gyerekének hamuszétszórási szertartására már igen. Csakhogy még ez sem volt igaz: Boardmannak nem született gyereke se élve, se halva. Terhes ugyan már volt, de ő vetette el a gyereket.

A bíróság a heroin-függő csalót most negyven hónapos elzárásra és rehabilitációra ítélte. A nő csak az egyik csalást ismerte el, ugyanakkor sajnálatát fejezte ki szüleivel szemben, és mindent a drogfüggésével magyarázott.

A bíró szerint mindez egy újabb bizonyíték arra, hogy a droghasználat milyen káros hatással lehet a társadalomra.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Vilmos herceg lesz Harry esküvői tanúja

Vilmos herceg lesz Harry esküvői tanújaKirúgta az Operettszínház Kerényit

Kirúgta az Operettszínház Kerényithirdetés
Babát vár Tápai Szabina

Babát vár Tápai SzabinaMadonnának nem sikerült megakadályoznia személyes tárgyainak elárverezését

Madonnának nem sikerült megakadályoznia személyes tárgyainak elárverezését


MADONNA,     ÁRVERÉS,     USA

Hazatért Katalin hercegnő és újszülött kisfia

Hazatért Katalin hercegnő és újszülött kisfiahirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen