hirdetés
Bulvár

Megszületett az Éjjel-Nappal Budapest sztárjának gyermeke

Szó szerint örömmámorban úszik az Éjjel-Nappal Budapest Félixe, hiszen rövid időn belül megházasodott, sőt most már a karjaiban tarthatja kislányát, Miát is - írja a Blikk.
ÉNB Félix A büszke apa (Forrás: Blikk.hu)
hirdetés

A sorozat sztárja még tavaly jegyezte el kedvesét egy egyiptomi nyaralás során. Bár nem ennyire gyorsra tervezték a családalapítást, mindketten nagyon örültek, mikor kiderült, hogy hamarosan megérkezik a pici.

Nagy esküvőt terveztek, ám a várandósság miatt egyelőre beérték egy kisebb szertartással is. Félix régimódinak mondja magát bizonyos értelemben, így az biztos volt, hogy hivatalossá teszik a szerelmüket kedvesével, mielőtt még megérkezett volna a baba.

A polgári szertartásra március 19-én került sor, ám a pár a későbbiekben egy nagyobb volumenű esküvőt tervezget - írja a lap.

"Amikor fogadalmat tettünk egymásnak, majd felhúztuk egymás ujjára a gyűrűt, akkor nagyon elérzékenyültem, de persze Betti is. Mindenképp akarunk majd egy nagy lagzit, amely valószínűleg jövő nyáron lesz, hiszen addigra Betti visszanyeri az alakját, alkoholt is ihat már, a lányom pedig egy igazi pici hercegnő lehet majd a szertartáson."

A terhesség utolsó szakasza azért nem volt a legnyugodtabb az újdonsült szülők számára. A kis Mia a tervezett időpont előtt két héttel jött a világra 4190 grammal és 56 centivel. Az orvosok tanácsára indították be a szülést. Félix azt tervezte, hogy végig bent marad kedvesével, hogy elvághassa a köldökzsinórt, mivel azonban császármetszésre került sor, így a műtő előtt izgult végig a párjáért és gyermekéért.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Lady Gaga lemondta európai turnéját

Lady Gaga lemondta európai turnéjátTúlélte a kerék mögött kapaszkodó koala a 16 kilométeres utat

Túlélte a kerék mögött kapaszkodó koala a 16 kilométeres utat


KOALA,     ÁLLATOK,     AUSZTRÁLIA

Selena Gomez veseátültetésen esett át a nyáron

Selena Gomez veseátültetésen esett át a nyáronhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen