hirdetés
Bulvár

Megszületett az Éjjel-Nappal Budapest sztárjának gyermeke

Szó szerint örömmámorban úszik az Éjjel-Nappal Budapest Félixe, hiszen rövid időn belül megházasodott, sőt most már a karjaiban tarthatja kislányát, Miát is - írja a Blikk.
ÉNB Félix A büszke apa (Forrás: Blikk.hu)
hirdetés

A sorozat sztárja még tavaly jegyezte el kedvesét egy egyiptomi nyaralás során. Bár nem ennyire gyorsra tervezték a családalapítást, mindketten nagyon örültek, mikor kiderült, hogy hamarosan megérkezik a pici.

Nagy esküvőt terveztek, ám a várandósság miatt egyelőre beérték egy kisebb szertartással is. Félix régimódinak mondja magát bizonyos értelemben, így az biztos volt, hogy hivatalossá teszik a szerelmüket kedvesével, mielőtt még megérkezett volna a baba.

A polgári szertartásra március 19-én került sor, ám a pár a későbbiekben egy nagyobb volumenű esküvőt tervezget - írja a lap.

"Amikor fogadalmat tettünk egymásnak, majd felhúztuk egymás ujjára a gyűrűt, akkor nagyon elérzékenyültem, de persze Betti is. Mindenképp akarunk majd egy nagy lagzit, amely valószínűleg jövő nyáron lesz, hiszen addigra Betti visszanyeri az alakját, alkoholt is ihat már, a lányom pedig egy igazi pici hercegnő lehet majd a szertartáson."

A terhesség utolsó szakasza azért nem volt a legnyugodtabb az újdonsült szülők számára. A kis Mia a tervezett időpont előtt két héttel jött a világra 4190 grammal és 56 centivel. Az orvosok tanácsára indították be a szülést. Félix azt tervezte, hogy végig bent marad kedvesével, hogy elvághassa a köldökzsinórt, mivel azonban császármetszésre került sor, így a műtő előtt izgult végig a párjáért és gyermekéért.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
Összeházasodott Serena Williams és Alexis Ohanian

Összeházasodott Serena Williams és Alexis Ohanianhirdetés
Valaki befizette Hujber több mint 300 ezres bírságát

Valaki befizette Hujber több mint 300 ezres bírságátMentőt kellett hívni Kerényi Miklós Gáborhoz

Mentőt kellett hívni Kerényi Miklós GáborhozFurcsa végrendeletet hagyott hátra Som Lajos

Furcsa végrendeletet hagyott hátra Som Lajoshirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen