hirdetés
Bulvár

Teherbe esett 13 éves diákjától a texasi tanárnő

Szerelmesek egymásba, mit lehet tenni? Pedig még a fiú családja is támogatta a kapcsolatukat!
Alexandria Vera Alexandria Vera longroom.com
hirdetés

A texasi rendőrség nagy erőkkel keresi azt a 24 éves tanárnőt, akit szexuális zaklatással gyanúsítanak. Alexandria Vera egy houstoni általános iskolában tanított angolt, aki azt állítja, hogy 13 éves tanítványával szerelmesek egymásba, és hogy a kisfiú családja áldását is adta erre a kapcsolatra. 

A bírósági dokumentumok szerint a viszonyuk még tavaly nyáron, egy nyári iskolában kezdődött, aztán szeptemberben a nő megadta a fiúnak az Instagramon a telefonszámát, aki végül randira hívta őt. Már az első randin elcsattant egy csók, amelyet hamar napi szintű szexuális kapcsolat követett. 

A kapcsolatot valamiért egyáltalán nem titkolták, még az iskolában sem. Az egyik diák szerint a fiú "mindenki szeme láttára markolta meg a tanárnő fenekét", továbbá a szüleinek is mint barátnőjét mutatta be a nála 11 évvel idősebb nőt. Vera azt állította, hogy a család annyira befogadta őt, hogy még az összejövetelekre is meghívták.

A nő januárban még terhes is lett a diáktól, a család pedig még biztatta is a magzat megtartására. Vera azonban abortuszra ment, miután a gyermekvédő hatóság megjelent az iskolában, és kérdezősködni kezdett. A tanítónőnek egyébként már van egy gyereke egy korábbi kapcsolatából.

Verát áprilisban elbocsájtották az iskolából, miután a nyomozás megerősítette tiltott viszonyát a fiúval.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Szakított Jennifer Aniston és Justin Theroux

Szakított Jennifer Aniston és Justin Therouxhirdetés
Jelentős vagyonon osztozhatnak Hosszú Katinkáék

Jelentős vagyonon osztozhatnak Hosszú KatinkáékOroszlánok faltak fel egy orvvadászt

Oroszlánok faltak fel egy orvvadászthirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen