hirdetés
Bulvár

Teherbe esett 13 éves diákjától a texasi tanárnő

Szerelmesek egymásba, mit lehet tenni? Pedig még a fiú családja is támogatta a kapcsolatukat!
Alexandria Vera Alexandria Vera longroom.com
hirdetés

A texasi rendőrség nagy erőkkel keresi azt a 24 éves tanárnőt, akit szexuális zaklatással gyanúsítanak. Alexandria Vera egy houstoni általános iskolában tanított angolt, aki azt állítja, hogy 13 éves tanítványával szerelmesek egymásba, és hogy a kisfiú családja áldását is adta erre a kapcsolatra. 

A bírósági dokumentumok szerint a viszonyuk még tavaly nyáron, egy nyári iskolában kezdődött, aztán szeptemberben a nő megadta a fiúnak az Instagramon a telefonszámát, aki végül randira hívta őt. Már az első randin elcsattant egy csók, amelyet hamar napi szintű szexuális kapcsolat követett. 

A kapcsolatot valamiért egyáltalán nem titkolták, még az iskolában sem. Az egyik diák szerint a fiú "mindenki szeme láttára markolta meg a tanárnő fenekét", továbbá a szüleinek is mint barátnőjét mutatta be a nála 11 évvel idősebb nőt. Vera azt állította, hogy a család annyira befogadta őt, hogy még az összejövetelekre is meghívták.

A nő januárban még terhes is lett a diáktól, a család pedig még biztatta is a magzat megtartására. Vera azonban abortuszra ment, miután a gyermekvédő hatóság megjelent az iskolában, és kérdezősködni kezdett. A tanítónőnek egyébként már van egy gyereke egy korábbi kapcsolatából.

Verát áprilisban elbocsájtották az iskolából, miután a nyomozás megerősítette tiltott viszonyát a fiúval.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Vastag Csaba lett a Csak show és más semmi Showkirálya

Vastag Csaba lett a Csak show és más semmi Showkirálya


VASTAG CSABA,     TV,     SHOW

hirdetés
Megvan a Ninja Warrior Hungary győztese

Megvan a Ninja Warrior Hungary győztese


NINJA WARRIOR HUNGARY,     TV,     TV2

Visszatér a képernyőre Palik László

Visszatér a képernyőre Palik Lászlóhirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen