Bulvár

Augusztus végén startol a ValóVilág legújabb évada!

Nádai Anikó újabb lehetőséget kapott, hogy bizonyítsa rátermettségét, hiszen ezentúl őt láthatjuk viszont a ValóVilág háziasszonyának szerepében. Már nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy milyen újdonságokat találtak ki a műsor készítői az idei szezonra, ám amíg erre várunk, idézzünk fel néhány emléket az előző szériából.
Műsorvezetők Nádai Anikó és Istenes Bence várja majd a ValóVilág nézőit (Forrás: Instagram @valovilag)

Ahogy korábban már nyilvánosságra hozták, a ValóVilág powered by Big Brother két házigazdája Nádai Anikó és Istenes Bence lesz. Mivel azonban korábban már Lilut szokhattuk meg ebben a szerepben, hiszen ő volt a show háziasszonya 2003 óta, így felvetül a kérdés, hogy miért nem vállalta el a valóságshow vezetését.

LiluLilu minél több időt szeretne a kisfiával tölteni (Forrás: Sztarvilag.sztarcafe.com)

Lilu a következőket nyilatkozta a Blikknek a témával kapcsolatban:

„A ValóVilág az egyik szívem csücske, igazi szenvedélyes ember vagyok, aki minden munkájába beleszeret. Imádok dolgozni, de a naprendszerem a kisfiam körül forog, és most jobbnak láttam, ha nem vállalom el ezt a szériát. Semmi szükség arra, hogy kifacsarjam magam, amikor így is kerek az életem.”

Attól azonban nem kell tartani, hogy Lilu munka nélkül maradt volna, hiszen az elmúlt időszakban a Keresem a családom című műsort forgatta, amelynek köszönhetően körbeutazott néhány gyönyörű országot is.

 

Lilu (@lilugram) által közzétett fénykép,

Emellett érdemes pár szót szólni a VV háttérműsoráról, a BeleValó-ról is, amelyet a ValóVilág 6 győztese, Aurelio, illetve a közismert showman, Győzike fog vezetni. Utóbbi egyébként egy videó erejéig körbe is kalauzolt bennünket az RTL Klub székházán.

A VV első szériája még 2002. szeptember 11-én indult útjára, majd a villalakók közül a szolidabb személyiséggel rendelkező Szabolcs (Mészáros Szabolcs) vihette haza a fődíjat. A második évad győztese Laci (Vitkó László), a harmadiké az akkor még csak 18 éves Milo (Gyukin Milovan), a negyediké az azóta már konkurens csatornához átigazoló és Édes Életben látható Alekosz (Nagy Alekosz), az ötödiké Attila (Knapp Attila), a hatodiké a BeleValó mostani házigazdája Aurelio (Caversaccio Aurelio Onorato), a hetediké pedig Robin (Mittly Dávid) lett.

A ValóVilág villája egyébként Budapesten, a XXII. kerületi Nagytétényi úti Campona bevásárlóközpont déli részén került felépítésre.

VillaA villa belülről (Forrás: Filmsor.net)

Várhatóan ez az évad sem lesz mentes a történésektől, hiszen már korábban is pörögtek az események: volt ármánykodás, szerelem, szex, vad bulik és hatalmas veszekedések.

Egy kis kedvcsinálónak idézzünk fel néhány meghatározó, vagy éppen vicces pillanatot a villalakók életéből.

Kezdjük is a sort az első évaddal, és azzal a bizonyos villarappel. Érdemes megemlíteni, hogy ebben a szériában tűnt fel Majka is, aki azóta komoly karriert épített a zenei területen.

Így nyerte meg Laci a VV második évadát.

Igaz, hogy a villalakók el voltak zárva a külvilágtól, ám a műsor készítői lehetővé tették, hogy a nézők véleményeiből párat meghallgathassak/elolvassanak. Ezek között voltak bíztató szavak, de kemény beszólások is.

Igazán emlékezetes volt az a pillanat is, amikor kiderült, hogy Alekosz nyerte a negyedik évadot.

Ám ne feledkezzünk meg Attila fináléjáról sem. A VV5 győztese a műsor alatt egyébként összemelegedett VV Kingával is, ám szerelmük nem igazán élte túl a reality utáni időszakot.

Évának igazán szenvedélyes természete van, éppen ezért gyakran került konfliktusba. Azért persze neki is voltak őszinte és egyben vicces pillanatai is. Nézzünk most meg ezekből egyet.

Amennyiben az ötödik szériánál tartunk, egyszerűen nem mehetünk el szó nélkül Seherezádé, vagyis inkább a nevetése mellett.

Aurelio szintén lobbanékony természetéről volt ismeretes, így nem volt nehéz találni olyan felvételt, amelyen teljes erőből üvölt. Ezen a videón például Izával akasztja össze a bajuszt.

Az Arachnophobián nem szép dolog viccelődni, de Aurelio műpóktól való kiakadását azért kár lenne kihagyni.

A VV7-ben bizony akadtak aranyköpések és furcsa szerzetek bőven. Az egyik legemlékezetesebb bemutatkozó filmet is ebben az évadban láthattuk.

Persze arra is sokan kíváncsiak, hogy mi történt a nyertesekkel azóta, hogy kiléptek a VV kapuján. Vannak, akik teljesen visszafogott életet élnek, ám akadnak olyanok is, akiket a mai napig viszontláthatunk a televízió képernyőin.

Mivel a ValóVilág első szériája előtt nem igazán láthattunk valóságshowt, így az abban az évadban szereplők még nem nagyon tudták, hogy pontosan mire is vállalkoznak. Valahogy így volt ezzel Szabolcs is, aki a reality megnyerése óta visszavonultan él és a rendőrségnél dolgozik nyomozóként. A győzelem óta pedig született egy kislánya is.

SzabolcsTeljesen visszavonultan él (Forrás: Facebook / Mészáros Szabolcs)

Laci nem maradt kis hazánkban, hanem inkább Angliában próbált szerencsét. A híresztelések szerint egyébként a nyereményéből nem sok minden maradt, hiszen a házat azóta már eladta, a kocsiját összetörte, a pénzét pedig egy veszteséges üzlet szipolyozta el. Információk szerint, Laci külföldön éttermek vezetésével keresi a kenyerét.

Vitkó LászlóA nyereményből nem sok maradt (Forrás: Facebook / Vitkó László)

Milo nagyon fiatalon, mindössze 18 évesen nyerte meg a VV-t. Ő azonban nem egy pazarló típus, így nyereményét sem élte fel teljesen. Győzelme óta már szerzett két diplomát és elkezdett az RTL Klubnál dolgozni. Elmondása szerint rájött, hogy a kamera másik oldala sokkal jobban érdekli.

MiloA kamerán másik oldalán áll (Forrás: Facebook / Gyukin Milovan)

Alekosz és az RTL között nem felhőtlen a viszony. Előbbi szerződést szegett, átment a konkurens csatornához, így beperelték. A bíróság úgy döntött, hogy noha Alekosz megtarthatta az autót, a lakást vissza kellett szolgáltatnia, továbbá a perköltség egy részét is ki kellett fizetni. A 4 évad nyertesét egyébként a mai napig láthatjuk az Édes Életben Baukó Évával együtt.

AlekoszÉvával együtt az Édes Életben (Forrás: Facebook / Nagy Alekosz)

Knapp Attilát nagy taktikusként ismerhettük meg a VV5-ben. A villából való kijövetele után eleinte még adott egy-két nyilatkozatot, mostanra viszont teljesen elbújt a média szeme elől.

Knapp AttilaAttila nagy taktikusként nyert (Forrás: 24.hu)

Aurelio élete nem volt botrányoktól mentes. Számos realityben láthattuk azóta feltűnni, de nagy figyelmet kapott kábítószeres ügyei miatt is. Idén Győzikével együtt a ValóVilág háttérműsorának, a BeleValónak a vezetését bízták rá.

AurelioAurelio élvezi, ha rá szegeződik a kamera (Forrás: Facebook / Caversaccio O. Aurelio)

Robin egy ideig próbálta élvezni a nyereményét, ám nem bírta sokáig a tétlenkedést és úgy döntött, hogy visszamegy dolgozni. Információk szerint újból elkezdett pincérkedni.

RobinInkább visszament dolgozni (Forrás: Facebook / Mittly Dávid)

Bár Szandika nem nyert egyetlen szériát sem, az ő életének pozitív alakulásáról azonban érdemes tudni. Elmondása szerint sosem volt kitartása semmihez, ám most végre belevágott valamibe, amit sikerült is véghezvinnie. Ebben a riportban szinte rá sem lehet ismerni!

Egy szó, mint száz, valószínűleg az idei VV is tartogat majd számunkra igazi egyéniségeket, akiken jókat derülhetünk majd. A ValóVilág powered by Big Brother első részét pedig augusztus 27-én 18:50-kor láthatjuk az RTL II műsorán.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen