Bulvár

Úgy tűnik, Sarka Kata lezártnak tekinti kapcsolatát Hajdú Péterrel

Sarka Kata kijelentései alapján eléggé úgy tűnik, hogy válás lehet a Hajdú Péterrel kötött házasságának a vége. Nem titkolta a csalódottságát sem amiatt, hogy férje kettő, a napokban megjelent interjúban nem úgy beszélt róla, ahogyan azt várta volna – magánéletéről egyébként most először nyilatkozott Hajdú Péter, mióta júliusban válságba került házasságuk.
Sarka Kata és Hajdú Péter Sarka Kata: „Mostantól elválnak útjaink, egyedül kell megállnunk a helyünket” (Forrás: nyugat.hu)

Hajdú Péter a Story magazinnak adott interjújában elmondta, hogy bár szereti Katát, ha el kell engednie, megteszi. Elmondta azt is, hogy nem történt érdemi változás a kapcsolatukban, és nem kerültek közelebb egymáshoz. Sőt, sokkal inkább úgy érzi, hogy eltávolodtak, ahogyan telt az idő. A magazinnak erről így számolt be:

„Az első egy hónapban kifejezetten azt éreztem, hogy az idő nekünk dolgozik, most azonban már úgy látom, mintha ellenünk lenne. Ha magamba nézek, én már túl vagyok a mélyponton, és tisztán látom a helyzetünket.”

A 168 Óra is közölt egy Hajdúval készített interjút, amelyben szóba került, hogy esetleg szerepe lehet házassága válságának ahhoz, hogy ezzel együtt a TV2-s karrierjének is vége szakadt. Hajdú Péter ezt úgy tűnik, egészen másképpen látja, és nem tulajdonít karrierjében nagy szerepet Katának.

Sokan összekapcsolták a két szálat a válás és televíziós válás között, mert úgy vélik, nem véletlen az egyidejűség, vetette fel a 168 Óra. „Olyan kapcsolatok szövődtek, amelyek egyszerre zavartak bele a házasságába és a munkájába.”

Hajdú Péter erre érzékelhetően a feleségére nézve lekicsinylő választ adott.

„Ugyan már! Mind hülyeség! A feleségem a lassan húszéves televíziós karrieremtől teljesen független. Soha nem vett el belőle és soha nem adott hozzá semmit” – jelentette ki.

Sarka Kata azonban egészen másképpen látja a helyzetet, így érthető, hogy az előbbi válasz megsértette őt. Mint mondta, az elmúlt tíz évben közösen építették magukat és karrierjüket, egymás nélkül mindez nem ment volna.

„Mostantól elválnak útjaink, egyedül kell megállnunk a helyünket” – szögezte le a Borsnak nyilatkozva a férje szavaira reagáló Kata.

Tovább folytatva azt mondta,

„Egyébként nem akarom minősíteni a férjem szavait, hiszen bármilyen viszonyban vagyunk is most vagy leszünk a jövőben, ő mindig a gyermekeim édesapja marad, de én már nem akarok tőle semmit”.

Az előbbi mondatból arra lehet következtetni, hogy feltehetőleg már nem sikerül megmenteniük a házasságukat, sőt, az sem kizárt, hogy erről Kata már végleg le is mondott.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen