Bulvár

Mel Gibson újból apa lesz – immár kilencedszerre

A People magazin megtudta, hogy Mel Gibson 34 évvel fiatalabb párja babát vár – a magazin szerint a jövő év elején születhet meg a színész kilencedik gyermeke.
Mel Gibson és Rosalind Ross Mel Gibson újból apa lesz

Mel Gibson és Rosalind Ross már két éve vannak együtt, a People magazin pedig megtudta, hogy hamarosan megszülethet a pár első közös, egyben Mel Gibson kilencedik gyermeke. A baba érkezésére a magazin szerint a jövő év elején számítanak. A hatvan éves Gibson már nyolc gyerek édesapja, de most is éppen annyira izgatott a gyermek születése miatt, mint korábban.

„Mel és Rose nagyon izgatottak a baba érkezése miatt. Mel imád apuka lenni, és ő és Rose már alig várják, hogy együtt lehessenek szülők. Az elmúlt két év volt az egyik legboldogabb időszak Mel életében” – mondta a magazinnak a pár egy barátja.

Noha Mel Gibsonnak már nyolc gyermeke van, a 26 éves forgatókönyvíró és korábbi voltízsbajnok Rosalind Rossnak azonban ez lesz az első gyermeke.

„Megvan ugyan a saját élete (Rossnak), de jól megvannak együtt is... Nagyon jól passzolnak egymáshoz” – mesélte egy a párhoz közeli forrás a People magazinnak.

Nem ez az egyedüli jó hír, aminek Mel Gibson örülhet, hiszen karrierje is jól halad – a velencei filmfesztiválon bemutatott legújabb rendezését, a második világháborús Hacksaw Ridge-t 10 perces álló ovációval fogadta közönség, de általában véve is jó kritikákkal illették a filmet.

Rosalind Ross korábban lovagolt – voltízsálásban, azaz lovastornában igen szép eredményeket ért el, ám a lovassporttal felhagyott, hogy forgatókönnyíró lehessen.

Mel Gibson 2010-ben szakított az orosz Oksana Grigorievával, és ettől kezdve egészen mostanáig nem is volt nyilvánosan felvállalt kapcsolata. Gibsonnak az orosz Oksana Grigorievával való 2010-es szakítása óta nem volt nyilvánosan felvállalt, rendes kapcsolata. Korábbi gyermekei közül hét Robyn Moore-al való házasságából, egy pedig Oksana Grigorievával való kapcsolatából született.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen