Bulvár

Öngyilkos lett Mia Farrow fia

Thaddeus Farrow csupán 27 éves volt.
Thaddeus Farrow Thaddeus Farrow és Mia Farrow (Forrás: Vanityfair.com)

A Tmz értesülései szerint Mia Farrow örökbefogadott fia, a mindössze 27 éves Thaddeus Farrow öngyilkosságot követett el. A férfira a saját kerekesszékében találtak rá a rendőrök, lőtt sebbel a testén. A rendőrök ugyan még életben találtak rá és értesítették is a mentőket, de Thaddeus életét már nem tudták megmenteni, mivel a kórházba szállítást követően meghalt. A rendőrség kizárta  az idegenkezűséget.

A most 71 éves Mia Farrow még egy kalkuttai árvaházban, 1994-ben talált rá a gyermekbénulásban szenvedő fiúra, és fogadta örökbe. Ő volt azon tíz gyermek egyike, akiket a színésznő örökbefogadott a négy biológiailag hozzá tartozó mellé. A Rosemary gyermekének sztárja eleinte ugyan tartott attól, hogy mit fog szólni a környezete az indiai fiú láttán, de hamar elfogadták Thaddeust. 

Hogy mi késztette a fiatal férfit tettére, az egyelőre rejtély, hiszen pár éve egy magazinnak még arról mesélt, hogy autószerelőként dolgozik, de rendőr szeretne lenni, hogy megvédhesse az embereket.

A mostani tragédia azért is fájhat Mia Farrownak, mert az örökbe fogadott gyermekei közül Thaddeuson kívül kettőt már korábban eltemetett. 2000-ben Tam Farrow csupán 19 évesen hunyt el, hosszú betegség után, 2008-ban pedig a már kétgyermekes, 35 éves Lark Prevint szintén egy betegség vitt el. 

A színésznő még a nyolcvanas években, André Previn nevű zeneszerző férjével kezdte el az örökbefogadásokat, majd Woody Allennel is folytatta ezt a gyakorlatot. A filmrendezővel való kapcsolata is közvetve ennek köszönhető, hiszen Woody Allen összejött az egyik örökbefogadott gyermekükkel, az akkor még csak 22 éves, dél-koreai Soon Yi Previnnel, majd 1997-ben összeházasodtak, és még a mai napig együtt vannak. A pár azóta örökbefogadott két gyermeket is. Mia Farrow egyébként 2006-ban megbocsátott nekik, de azóta sem ment férjhez. Egy másik közös gyermekük, Ronan Farrow azonban már két éve azzal vádolja örökbefogadó apját, hogy az még a kilencvenes években szexuálisan zaklatta az egyik testvérét, Dylant.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt, online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen