Bulvár

X-faktor: Nem csak a zsűri szemében volt megosztó Petics Kristóf

Nem csak az X-faktor egyik zsűritagját, de sokakat kiborított már kinézetével a korábban aktmodellkedő 19 éves fiú – amint arról a Borsnak beszámolt, már veréssel is fenyegették őt külleme miatt.
Petics Kristóf Petics Kristóf nem csak zenélni, de verset írni és színészkedni is szeret

Bőven akadt meglepetés az X-Faktor idei válogatóján is, egyikük éppen a 19 éves Petics Kristóf volt, aki még a mentorok szemében is megosztó előadónak bizonyult. Kristóf korábban egyébként aktmodellkedett is, de ezen kívül arról is beszélt a Borsnak, hogy nem egyszer szenvedte már el „egyedi” kinézetének kellemetlen következményeit...

Kristóffal saját elmondása szerint többször is előfordult már, hogy meg akarták őt verni, amiért részben a különös kinézetét és stílusát okolja. Szerinte a festett haja, vékony testalkata és hosszú körmei miatt sokan azt gondolják róla, hogy homoszexuális, így gyakran „beszólnak” neki. Az újfehértói srác egyébként a nőkhöz vonzódik, közülük is elsősorban, ahogy ő fogalmaz, a „bolondos csajokat” kedveli.

„Szeretek szembe menni az elvárásokkal, folyamatos harc az életem, általában megtalál a konfliktus, de ez nem azt jelenti, hogy keresném a balhét” – vallotta.

A lapnak elmesélte, hogy bár sokszor próbálták megverni, végül még akkor sem fajult tettlegességig a dolog, amikor harmincan állták körbe. Az ő stratégiája a „verbális visszavágás”, ami eddig még bevált neki. Mellesleg megjegyezte, ha a fiúkat kedvelné, azt is büszkén vállalná.

„Óvodás korom óta a lányokkal értem meg magam jobban, akkor vettem fel a mostani feminin szokásaimat, a mozdulataimat is” – mondta Kristóf, aki ugyan komolyzenét tanult, de néhány éve rockkal is próbálkozik.

A zenélés mellett szívesen színészkedik, de verseket és színdarabokat is ír. Utóbbi nem mindig aratott eddig átütő sikert – a középiskolában egy musicelét például betiltották. Erre így emlékezett vissza:

„Egy musicalemet betiltották még a középiskolában. Az ókori Róma halálos és erotikától fűtött világáról szólt, de a harmadik próba után leállították”.

A lapnak mesélt arról is, hogy korábban aktmodell is volt a Medgyessy Ferenc Gimnázium és Művészeti Szakközépiskolában, és nagyon szerette azt az időszakot, a meztelenség pedig, mint mondta, nem zavarta őt.

„Úgy gondoltam, a testem csak egy test, ami arra kell, hogy gyakorolhassanak rajta, és annak is örültem, hogy láthatom a jövő művészeit munka közben. És egy kis zsebpénzt is kaptam érte” – mesélte.

Kristóf X-faktor zsűrijét is megosztotta, már akkor, mikor az éneklésbe sem kezdett bele. Gáspár Laci például „ijesztőnek” találta őt, de azért igyekezett nem ennek megfelelően megítélni a produkciót.

„Hiszek abban, hogy minden embernek megvannak a maga energiái, és Kristófétól bevallom, kicsit féltem, ezért nem néztem rá, csak a produkciójára koncentráltam. A szavazásnál félretettem azt a zűrzavart, amit vele kapcsolatban éreztem, és csak arra figyeltem, amit hallottam, az viszont nagyon tetszett. Jól döntöttem, hogy igent adtam neki” – mondta zsűritag a Borsnak.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen