hirdetés
Bulvár

Kim Kardashian fegyveres rablás áldozatává vált

Kim Kardashiantól összesen 8,5 millió font, azaz átszámítva majdnem 3 milliárd forint értékben raboltak el ékszereket a Daily Maily nevű brit bulvárlap szerint fegyveresek.
Kim Kardashian Kim Kardashian és testvére (Forrás: dailymail.co.uk)
hirdetés

Kim Kardashian magánrepülőgépével távozott Franciaországból, miután párizsi apartmanjában hétfőn reggel fegyveresek kirabolták őt. A 35 éves reality sztár több millió amerikai dollár értékű ékszerét vesztette el, amikor az öt, rendőrnek öltözött férfi kifosztotta.

Egy 6 millió euró értékű, ékszerekkel teli dobozka mellett ellopták a sztár 4 millió eurót érő gyűrűjét is. Könnyen lehet, hogy az ékszerek között nem csak olyanok voltak, amelyeket a divathétre kölcsönzött, hanem a saját ékszereinek egy részét is elveszítette. Egy a sztárhoz közeli forrásra hivatkozva a Daily Mail azt írta, az ellopott ékszerek értéke akár 16 millió dollár is lehet.

Kim úgy tűnik, hogy lemondhat két értékes okostelefonjáról is, amelyek azon felül, hogy igen drágák voltak, jó eséllyel személyes adatokat is tároltak.

A rablók hajnali fél három körül léptek be az épületbe. Az öt, rendőrnek öltözött férfi Kim testőrét a rablás közben megbilincselte. A reality sztárt fegyverrel fenyegették meg, majd bezárták a fürdőszobába.

A kétgyermekes anya a lap szerint nem szerzett nagyobb sérülést az incidens során, de nagyon megrázta őt, ami történt.

Mindez csupán öt nappal azt követően történt, hogy Kim megdicsérte személyi testőrét, Pascal Duvier-t, mivel, mint mondta „ő a legjobb a környéken” - ugyanis megvédte őt Vitalii Sediuk kellemetlen tréfájától.

Kim férje, Kanye West éppen a Meadow Music and Art Festival keretében adott koncertet New Yorkban, amikor a rablás híréről értesült – a koncertet nyomban félbe is hagyta.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Megszületett Eva Longoria kisfia

Megszületett Eva Longoria kisfia


EVA LONGORIA,     BABA,     JOSE BASTON

Újabb dédunoka a brit királyi családban

Újabb dédunoka a brit királyi családbanhirdetés
Az Ermitázs süket macskája újabb orosz győzelmet jósolt

Az Ermitázs süket macskája újabb orosz győzelmet jósoltIttas vezetés miatt vették el a Viszkis jogosítványát

Ittas vezetés miatt vették el a Viszkis jogosítványáthirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen