Bulvár

Hajdú Péter most aztán megkapta a magáét...

Hajdú Pétert újfent megleckéztették – és tette ezt nem más, mint Havas Henrik, aki nem most először okította ki a műsorvezetőt. Hajdú Péter talán nem egészen erre számított, amikor meghívta műsorába Havas Henriket – amíg ugyanis a „tanár úr” korábban többek között azt mondta a tévésről, hogy nem elég, hogy rossz riporter, de még a nőkhöz sem ért, ez alkalommal egészen egyszerűen olyan kijelentést tett, miszerint Hajdú vagy impotens, vagy látens homoszexuális, vagy valamit kompenzál.
Havas és Hajdú Hajdú Péter kemény kritikát kapott (Forrás: 24.hu)

Meglehet, Havas a többi szakmabelivel szemben is közel ennyire kritikus volt – írta a Bors. 

Hajdú Péter az Esti Frizbi forgatásán igyekezett minél jobban fogadni Havas Henrik nem éppen hízelgő szavait. Havas Henrik nem igazán volt kíméletes, amikor úgy határozott, hogy elmondja őszinte véleményét az ATV-s kollégájáról... Korábban egyébként már adott egy kis ízelítőt a meglátásaiból, ekkor többek között rossz riporternek nevezte Hajdút, de azt is leszögezte, hogy ezen felül a nőkhöz sem ért.

Most úgy vezette be mondanivalóját, hogy „személy szerint az égvilágon semmi baja” Hajdú Péterrel, viszont vele kapcsolatban mindig abból indul ki, amiket a bulvárnak nyilatkozik – derült ki a Ripost cikkéből. Emlékeztette a tévést arra, hogy nemrég „telesírta az egyik lapot”, hogy egyszer elhagyta az egyik barátnője, aki miatt zokogott, máskor azonban azt állította, hogy minden nőt megkap.

Havas Henrik ebből a hasonló nyilatkozatok kapcsán tett megfigyelései alapján arra következtetett – s ezzel nem is nagyon finomkodott –, hogy Hajdú

„vagy látens vagy homoszexuális, vagy pedig valamit kompenzál”.

Ez azonban még csak a kezdet volt, ugyanis innen hamar áttért a szakmai hiányosságok ecsetelgetésére.

„Te magad mondtad, hogyha a Showtime nem jön össze, végiggondolod, hogy folytassad-e a dolgot. Hát az a baj, hogy döntöttél” – mondta.

Bár véleménye szerint nagyon jó producer lenne, Hajdúval az a baja, hogy „olyan hülyén néz”. Ezt bővebben is kifejtette:

„A kamera előtt élni kell, te pedig nem tudsz gesztikulálni. Az az út, amin te jársz, a szakadékba vezet…”

Hajdú Péter mindenesetre nem hagyta annyiban a „sértéseket”, és kemény kérdésekkel igyekezett visszavágni.

Mellesleg Havas Henrik a többi kollégáját sem kímélte, így Sebestyén Balázsról elmondta, hogy ő tanította, és „már az iskolában is nagy volt a pofája”. Mint mondta, a lényeg, hogy a tanítványa volt, és hülyeségeket beszél, ráadásul időnként nagyon magas lóról teszi ezt, ami még nem az ő szintje – szögezte le. Bochkor Gáborral kapcsolatban azt kifogásolta, hogy a rádiósnak „a kamera nem jön be”, míg Gönczi Gábornak szerinte annyi köze van a hírekhez, mint neki a harangöntéshez. Friderikusz Sándorral sem volt elnézőbb: ő szerinte könyvből tanulta a szakmát – csak éppen rossz könyvet olvasott...Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen