Bulvár

Emelt fővel búcsúzott a párbajkirálynő az X-Faktorból

Az X-Faktor 5. adásának kiesője, vagy inkább a 2016-os X-Faktor 5. helyezettje Fejes Szandra lett, aki negyedik, s egyben utolsó párbaját Gorbunov Dmitrij ellen vívta.
Fejes Szandra a párbajon Fejes Szandra a párbajon

A legjobb öt versenyző, azaz Opitz Barbi, Fejes Szandra, Gorbunov Dmitrij, Mata Ricsi és a Ham ko Ham egy fergeteges show-t csinált az X-Faktor stúdiójában, ahol mindannyian két produkciót adtak elő, melyek közül egyet mindenki az anyanyelvén énekelt, ami csak még különlegesebbé tette a műsort.

Az egyes produkciók, mind zeneileg, mind pedig előadásukban is nagy változatosságot mutattak és született néhány igazán nagy pillanat is.

Gáspár Laci méltán könnyezte meg Opitz Barbi énekét, aki a Republic: Erdő közepében című számával aratott és természetesen, osztatlan siker volt Dmitrij előadásában a „Várj reám” címmel bíró, félig oroszul, félig magyarul énekelt dal is.

 

 

 

Mata Ricsi nagy visszatérését minden bizonnyal Balázs Fecó: Maradj velem című száma jelentette, míg a Ham ko Ham, a cigány himnusszal (Gelem, Gelem) tette fel az i-re a pontot.

 

 

 

Fejes Szandra nagy pillanata a mentorok többsége szerint, éppen utolsó párbajdala volt, talán ez is okozhatta, hogy az amúgy rendkívüli tehetség, ismét a kiesés szélére sodródhatott.

 

 

A párbajdalokat követően, míg Gáspár Laci a végsőkig kiállt mentoráltja mellett, ahogyan természetesen Puskás Peti is a saját fia, Dmitrij javára voksolt, addig ByeAlex Szandra dalát találta gyengébbnek, idestova negyedszer, aki felett végül Tóth Gabi mondta ki az ítéletet, bár hangsúlyozta, hogy Dmitrij párbajdalával sem elégedett éppúgy, mint Szandráéval. A döntésbe meglehet, az is belejátszott esetében, hogy immáron az egyedüli nő a versenyben, Gabi mentoráltja maradt, Opitz Barbi, aki így egy igencsak erős vetélytársától szabadulhatott meg.

 Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen