hirdetés
Bulvár

Karácsonyi pulcsiban a brit királyi család (mása)

Különleges, karácsonyi pulcsiba öltöztetett viaszfigurákat állított ki kedden a Madame Tussauds London viaszmúzeum. A brit királyi család tagjainak mását mutatják be a karácsonyi kötött pulóverekben.
Brit királyi család viaszmása Jótékony akciót támogatnak a viaszszobrok beöltöztetésével (Forrás: people.com)
hirdetés

A People magazin szerint a királyi család beleegyezett abba, hogy a Madame Tussauds viaszmúzeum a viaszszobraikat karácsonyi hangulatú, kötött ruházatokba öltöztesse a Save the Children nevű jótékony szervezet december tizenhatodikai, „Jumper Day”, vagyis „Pulcsinap” nevezetű akciójához kötődően.

Érdemes alaposabban is szemügyre venni a pulóvereket, mert sok érdekességre felfigyelhetünk. Így például Vilmos herceg és Katalin hercegné egy „tandempulóvert” kaptak, míg Harry herceg egy cuki, zöld színű pingvines pulóverben mosolyog. Külön említésre méltó, hogy a hírhedten nagy állatbarát és welsh corgi-rajongó Erzsébet királynő pulóverén egy aranyos kis corgi kutyus látható.

Vilmos herceg és Katalin hercegnéMeglehetősen különös ez a tandempulcsi... (Forrás: people.com)

Edward Fuller, a Madame Tussauds London vezérigazgatója elmondta:

„Örömmel tölt el, hogy támogathatjuk a Save the Children szervezetet azzal, hogy a viaszszobraink is csatlakozhatnak a Christmas Jumper Day kampányhoz, méghozzá igen stílusos módon”.

Az Egyesült Királyságban évről évre megrendezett „karácsonyi pulóver nap” során idén is arra bátorítják az embereket, hogy ezúttal december 16-án, pénteken vegyenek fel kötött karácsonyi pulóvert, és emellett adományozzanak 2 fontot a Save the Children nevű jótékony szervezetnek.

Welsh corgiKarácsonyi welsh corgi a királynő pulcsiján (Forrás: people.com)

Helena Wiltshire, a szervezet munkatársa a viaszmúzeum akciójával kapcsolatban úgy fogalmazott:

„Ki tudja, talán a királynő inspirációt merít, és a szokásos éves beszédét is egy visszafogottabb öltözékben mondja el?”

A „királyi viaszfigurákat” egész decemberben meg lehet tekinteni a Madame Tussauds London múzeumban, ahol a látogatók közös szelfit is készíthetnek a „királyi családdal”.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Idén is lesz Sztárban sztár

Idén is lesz Sztárban sztár


SZTÁRBAN SZTÁR,     TV2,     MŰSOR

Új szereplő a Barátok köztben

Új szereplő a Barátok köztbenNagy csalódást okozott Kendrick Lamar késése a rajongóknak

Nagy csalódást okozott Kendrick Lamar késése a rajongóknak


KENDRICK LAMAR,     SZIGET,     KÉSÉS

hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen