hirdetés
Bulvár

Karácsonyi pulcsiban a brit királyi család (mása)

Különleges, karácsonyi pulcsiba öltöztetett viaszfigurákat állított ki kedden a Madame Tussauds London viaszmúzeum. A brit királyi család tagjainak mását mutatják be a karácsonyi kötött pulóverekben.
Brit királyi család viaszmása Jótékony akciót támogatnak a viaszszobrok beöltöztetésével (Forrás: people.com)
hirdetés

A People magazin szerint a királyi család beleegyezett abba, hogy a Madame Tussauds viaszmúzeum a viaszszobraikat karácsonyi hangulatú, kötött ruházatokba öltöztesse a Save the Children nevű jótékony szervezet december tizenhatodikai, „Jumper Day”, vagyis „Pulcsinap” nevezetű akciójához kötődően.

Érdemes alaposabban is szemügyre venni a pulóvereket, mert sok érdekességre felfigyelhetünk. Így például Vilmos herceg és Katalin hercegné egy „tandempulóvert” kaptak, míg Harry herceg egy cuki, zöld színű pingvines pulóverben mosolyog. Külön említésre méltó, hogy a hírhedten nagy állatbarát és welsh corgi-rajongó Erzsébet királynő pulóverén egy aranyos kis corgi kutyus látható.

Vilmos herceg és Katalin hercegnéMeglehetősen különös ez a tandempulcsi... (Forrás: people.com)

Edward Fuller, a Madame Tussauds London vezérigazgatója elmondta:

„Örömmel tölt el, hogy támogathatjuk a Save the Children szervezetet azzal, hogy a viaszszobraink is csatlakozhatnak a Christmas Jumper Day kampányhoz, méghozzá igen stílusos módon”.

Az Egyesült Királyságban évről évre megrendezett „karácsonyi pulóver nap” során idén is arra bátorítják az embereket, hogy ezúttal december 16-án, pénteken vegyenek fel kötött karácsonyi pulóvert, és emellett adományozzanak 2 fontot a Save the Children nevű jótékony szervezetnek.

Welsh corgiKarácsonyi welsh corgi a királynő pulcsiján (Forrás: people.com)

Helena Wiltshire, a szervezet munkatársa a viaszmúzeum akciójával kapcsolatban úgy fogalmazott:

„Ki tudja, talán a királynő inspirációt merít, és a szokásos éves beszédét is egy visszafogottabb öltözékben mondja el?”

A „királyi viaszfigurákat” egész decemberben meg lehet tekinteni a Madame Tussauds London múzeumban, ahol a látogatók közös szelfit is készíthetnek a „királyi családdal”.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Vaddisznó tett látogatást egy salgótarjáni pizzériában

Vaddisznó tett látogatást egy salgótarjáni pizzériábanSzokatlan cseresznyevirágzásban gyönyörködhetnek Japánban

Szokatlan cseresznyevirágzásban gyönyörködhetnek Japánbanhirdetés
Szakított Ariana Grande és Pete Davidson

Szakított Ariana Grande és Pete DavidsonGyermeket vár Harry herceg felesége

Gyermeket vár Harry herceg feleségeMilliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnak

Milliókat fizet Ronaldo a védelmét ellátó csapatnakhirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen