hirdetés
Bulvár

Carrie Fisher szívrohamot kapott egy repülőút során

A főként a Star Wars filmek Leia hercegnőjeként ismert Carrie Fisher súlyos szívrohamon esett át, így intenzív osztályra került – mondta a testvére.
Carrie Fisher Testvére szerint (Forrás: businessinsider.com)
hirdetés

Carries Fisher (60) szívrohamot kapott mindössze percekkel a Londonból Los Angelesbe vezető repülőút vége előtt. A gép utasai elsősegélyben részesítették a színésznőt, akit később kórházba szállítottak. Fisher testvére, Todd elmondta, hogy a színésznőt az intenzív osztályon ápolják Los Angelesben.

„Nagyon jó volna, ha mindenki imádkozna érte. Az orvosok végzik a dolgukat, és nem akarjuk zavarni őket. Türelmesen várunk” – mondta a testvére.

Valamivel később Carrie fivére az AP hírügynökségnek azt mondta a színésznő állapotával kapcsolatban, hogy már túl van a „vészhelyzeten”, ugyanakkor egyelőre részleteket nem tud megosztani. 

Carrie Fisher éppen a legújabb, The Princess Diarist című könyvének népszerűsítésére szervezett turnén vett részt, ezért kelt útra. A szívroham a TMZ szerint megközelítőleg negyed órával azt megelőzően történt, hogy a repülőgép földet ért volna.

A gépen szerencsére utazott egy egészségügyi szakember is, aki elsősegélyben részesítette a színésznőt. Ezt követően a mentők újabb 15 percig végeztek újraélesztést, mielőtt Fisher állapota viszonylag stabillá vált, és a kórházba szállíthatták. A TMZ celebportál szerint Fishert a kórházban lélegeztetőgépre kötötték.

A United Airlines egy közleményében kifejtette, hogy az érintett, Londonból Los Angelesbe tartó járatot a leszállásnál már egészségügyi személyzet várta, miután a gép személyzete jelentést tett arról, hogy az egyik utas eszméletlen. (Viszont ekkor nem nevezték meg, hogy ki az érintett utas.)

A Los Angeles-i tűzoltóság közölte, hogy a mentők a gép elé siettek, és újraélesztették a beteget, akit aztán a helyi kórházba szállítottak. Egy helyi rendőr az NBC-nek azt mondta, hogy a színésznő állapota „nem jó”.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Madonnának nem sikerült megakadályoznia személyes tárgyainak elárverezését

Madonnának nem sikerült megakadályoznia személyes tárgyainak elárverezését


MADONNA,     ÁRVERÉS,     USA

Hazatért Katalin hercegnő és újszülött kisfia

Hazatért Katalin hercegnő és újszülött kisfiahirdetés
Háromezer adag fagyit oszt szét szegények közt Ferenc pápa

Háromezer adag fagyit oszt szét szegények közt Ferenc pápaFia született Katalin hercegnőnek és Vilmos hercegnek

Fia született Katalin hercegnőnek és Vilmos hercegnekIdős kutya segített megmenteni egy hároméves kislányt

Idős kutya segített megmenteni egy hároméves kislányt


KUTYA,     ÁLLATOK,     GYEREK

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen