hirdetés
Bulvár

Hollywoodból Hollyweed

A világ szerte ismert Hollywood feliratot most egy kicsit másképp láthatjuk.
Hollyweed Így festett a felirat január elsején (Forrás: Sydsvenskan.se)
hirdetés

Igazán érdekes látványra lehettek figyelmesek az év első napján a Los Angelesben tartózkodók. A térfigyelő kamerák tanúsága szerint ugyanis egy ismeretlen személy megrongálta Hollywood világszerte ismert jelképét.

A tettes január 1-én, éjfél körül fekete és fehér ponyvákkal takarta le a két "O" betű egyes részeit, így változott át Hollywood Hollyweedre.

A weed-nek nevezik angolul a marihuánát, és egyes feltételezések szerint az elkövető így szerette volna üdvözölni azt a törvényt, amelynek még tavaly novemberben adtak helyet egy népszavazáson, és amely kimondja, hogy kaliforniaiak már nem csak orvosi célokra használhatnak füvet.

Nem ez azonban az első alkalom, hogy a betűket ily módon átírták, 1976 január 1-jén ugyanis pontosan ugyanígy nézett ki a felirat. Egyébként akkortájt lépett életbe a rekreációs célokra használható marihuána törvénye, ezért is gondolják sokan, hogy a mostani rongálásnak is hasonló volt a célja.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
Megszületett Szinetár Dóra gyermeke

Megszületett Szinetár Dóra gyermekeFelmondott az ATV-nél Demcsák Zsuzsa

Felmondott az ATV-nél Demcsák Zsuzsahirdetés
Felesége megosztotta Chester Bennington utolsó videóját

Felesége megosztotta Chester Bennington utolsó videójátLady Gaga lemondta európai turnéját

Lady Gaga lemondta európai turnéjáthirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen