hirdetés
Bulvár

Hollywoodból Hollyweed

A világ szerte ismert Hollywood feliratot most egy kicsit másképp láthatjuk.
Hollyweed Így festett a felirat január elsején (Forrás: Sydsvenskan.se)
hirdetés

Igazán érdekes látványra lehettek figyelmesek az év első napján a Los Angelesben tartózkodók. A térfigyelő kamerák tanúsága szerint ugyanis egy ismeretlen személy megrongálta Hollywood világszerte ismert jelképét.

A tettes január 1-én, éjfél körül fekete és fehér ponyvákkal takarta le a két "O" betű egyes részeit, így változott át Hollywood Hollyweedre.

A weed-nek nevezik angolul a marihuánát, és egyes feltételezések szerint az elkövető így szerette volna üdvözölni azt a törvényt, amelynek még tavaly novemberben adtak helyet egy népszavazáson, és amely kimondja, hogy kaliforniaiak már nem csak orvosi célokra használhatnak füvet.

Nem ez azonban az első alkalom, hogy a betűket ily módon átírták, 1976 január 1-jén ugyanis pontosan ugyanígy nézett ki a felirat. Egyébként akkortájt lépett életbe a rekreációs célokra használható marihuána törvénye, ezért is gondolják sokan, hogy a mostani rongálásnak is hasonló volt a célja.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Elhalasztották Lagzi Lajcsi tárgyalását

Elhalasztották Lagzi Lajcsi tárgyalásátKobramarásba halt bele egy kígyós mutatványiról ismert férfi

Kobramarásba halt bele egy kígyós mutatványiról ismert férfihirdetés
X-Faktor: Három mentor személye már ismert

X-Faktor: Három mentor személye már ismertTündéri zsiráfborjú született a Nyíregyházi Állatparkban

Tündéri zsiráfborjú született a Nyíregyházi Állatparkbanhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen