hirdetés
Bulvár

A Dal 2017: Elbúcsúztak egy zenekartól, pedig még el sem kezdődött a tehetségkutató

Bár A Dal 2017 még el sem kezdődött, máris távozott egy zenekar. A napokban a Jetlag búcsút mondott a versenynek, a helyére egy Chase nevű énekes került be.
Chase A zenekar helyett egy Chase nevű énekes léphet fel (Forrás: mediaklikk.hu)
hirdetés

A Jetlag nevű zenekarral többszöri próbálkozás ellenére sem tudtak megoldást találni az együttműködésre a készítők, mivel a Jetlag nem tudja vállalni a műsorral járó szigorú időbeli és megjelenési kötelezettségeit, így aztán A Dal 2017-ben ezt az együttest már nem is láthatjuk - olvasható a Mediaklikk.hu oldalon.

Ezzel viszont a szakmai zsűri listáján soron következő előadó, egy Chase nevű énekes lehetőséget kap a szereplésre, aki a „Dust in the Wind" című dalával léphet fel a Duna televízión január 14-én este fél nyolc órai kezdettel startoló könnyűzenei tehetségkutatóban, a 29 másik előadó mellett.

Alább a Dust in the wind című dalból meghallgatható egy kis „ízelítő":

Ami a versenyzőket illeti, idén is találkozhatunk metállal, elektronikus alapú popzenével, de romantikus dalokkal is. A műsorban „A Dal 2017 Legjobb Dalszövege" és „A Dal 2017 Felfedezettje" díjakat kaphatják meg a legjobb versenyzők.

Az Akusztik Dalverseny nyertese a Petőfi Rádió Akusztik koncertlehetősége mellett felléphet a 2017-es VOLT Fesztivál Petőfi Zenei Díjátadó színpadán is, de ami talán a „legizgalmasabb”, az az, hogy a február 18-án esedékes döntőben eldől, hogy ki lesz az, aki a dalválasztó nyerteseként Magyarországot képviselheti a 62. Eurovíziós Dalfesztiválon 2017 májusában.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Kobramarásba halt bele egy kígyós mutatványiról ismert férfi

Kobramarásba halt bele egy kígyós mutatványiról ismert férfiX-Faktor: Három mentor személye már ismert

X-Faktor: Három mentor személye már ismerthirdetés
Tündéri zsiráfborjú született a Nyíregyházi Állatparkban

Tündéri zsiráfborjú született a Nyíregyházi ÁllatparkbanBeyonce és Jay-Z újabb koncertkörútra indul

Beyonce és Jay-Z újabb koncertkörútra indul


BEYONCE,     JAY-Z,     ZENE

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen