hirdetés
Bulvár

A Dal 2017: Elbúcsúztak egy zenekartól, pedig még el sem kezdődött a tehetségkutató

Bár A Dal 2017 még el sem kezdődött, máris távozott egy zenekar. A napokban a Jetlag búcsút mondott a versenynek, a helyére egy Chase nevű énekes került be.
Chase A zenekar helyett egy Chase nevű énekes léphet fel (Forrás: mediaklikk.hu)
hirdetés

A Jetlag nevű zenekarral többszöri próbálkozás ellenére sem tudtak megoldást találni az együttműködésre a készítők, mivel a Jetlag nem tudja vállalni a műsorral járó szigorú időbeli és megjelenési kötelezettségeit, így aztán A Dal 2017-ben ezt az együttest már nem is láthatjuk - olvasható a Mediaklikk.hu oldalon.

Ezzel viszont a szakmai zsűri listáján soron következő előadó, egy Chase nevű énekes lehetőséget kap a szereplésre, aki a „Dust in the Wind" című dalával léphet fel a Duna televízión január 14-én este fél nyolc órai kezdettel startoló könnyűzenei tehetségkutatóban, a 29 másik előadó mellett.

Alább a Dust in the wind című dalból meghallgatható egy kis „ízelítő":

Ami a versenyzőket illeti, idén is találkozhatunk metállal, elektronikus alapú popzenével, de romantikus dalokkal is. A műsorban „A Dal 2017 Legjobb Dalszövege" és „A Dal 2017 Felfedezettje" díjakat kaphatják meg a legjobb versenyzők.

Az Akusztik Dalverseny nyertese a Petőfi Rádió Akusztik koncertlehetősége mellett felléphet a 2017-es VOLT Fesztivál Petőfi Zenei Díjátadó színpadán is, de ami talán a „legizgalmasabb”, az az, hogy a február 18-án esedékes döntőben eldől, hogy ki lesz az, aki a dalválasztó nyerteseként Magyarországot képviselheti a 62. Eurovíziós Dalfesztiválon 2017 májusában.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
Cristiano Ronaldo a világ legjobban kereső labdarúgója

Cristiano Ronaldo a világ legjobban kereső labdarúgója17 év házasság után válik Ben Stiller és Christine Taylor

17 év házasság után válik Ben Stiller és Christine Taylorhirdetés
Nagyon megviselik Tóth Verát a beszólogatások

Nagyon megviselik Tóth Verát a beszólogatások


TÓTH VERA,     RIDIKÜL,     FOGYÁS

Peller Anna és Lukács Miki már várja a váltótársakat

Peller Anna és Lukács Miki már várja a váltótársakatNovak Djokovic Lacoste-ban pózol

Novak Djokovic Lacoste-ban pózol


NOVAK DJOKOVIC,     LACOSTE,     DIVAT

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen