hirdetés
Bulvár

Húsz évig nem szólt feleségéhez egy japán férfi

Húsz évig nem folytatott párbeszédet egymással egy japán férj és feleség, a gyerekeik azonban elintézték nekik, hogy megszólaljanak egy reality műsorban. Végül a gyerekek távolabbról sírva figyelték, ahogyan a szüleik beszélgetni kezdenek – két évtized óta először.
20 év után újból beszélgető házaspár 20 évet kellett várni a párbeszédre (Forrás: metro.co.uk)
hirdetés

Húsz évig nem szólt feleségéhez egy japán férfi, annak ellenére, hogy a pár együtt élt, és felnőtt gyerekeik is vannak. Végül a gyerekek egy egészen váratlan ötlettel álltak elő, és egy japán reality tévéhez fordultak „segítségért”. A televízió le is filmezte, ahogyan a házaspár 20 év után először beszélget.

A férfi – Outou Katayama – korábban csak hümmögéssel és bólintással válaszolt feleségének, Yuminak, ha a nő hozzászólt. A párnak egyébként három felnőtt gyereke is van, akik közül a legfiatalabb, 18 éves fiú, Yoshiki a 21 éves és 25 éves nővéreivel egy levelet írt egy helyi televíziónak, amelyben azt részletezték, hogy a szüleiket még soha nem hallották egymással beszélgetni.

Végül megszervezték, hogy a házastársak egy parkban találkozzanak, ahol az egyik padon emlékezetes beszélgetésbe elegyedtek – amit a gyerekeik könnyes szemmel figyeltek.

„Valahogy eltelt már egy idő, mióta beszélgettünk. Annyira aggódtál a gyerekekért. Yumi, eddig rengeteg nehézségen mentél keresztül. Szeretném, ha tudnád, hogy mindenért hálás vagyok” – szólalt meg először a férj.

A beszélgetésből kiderült az is, hogy a férfi „féltékeny” volt a gyerekekre, amiért a felesége olyan sok figyelmet szentelt nekik, és ezért vette kezdetét a két évtizedes „szótlanság”. Ezt egyébként el is mondta a feleségének.

„Valahogy irigy voltam. Duzzogtam miatta. Gondolom, már nincs visszaút.”

A férfi felvetette azt is, hogy valamikor „újból beszélgethetnének”.

Japánban az elmúlt időszakban jelentések szerint egyre kevésbé ismerkednek a férfiak és nők, és ehelyett egyszerűen a barátaik és ismerőseik közül keresnek maguknak házastársat. Ugyanakkor a japán kormány felmérése szerint még így is nagyon sok az olyan japán férfi és nő, akiknek nincs párjuk – a férfiaknál 69, míg a nőknél 59 százalékos ez az arány.

A reality műsor felvétele egyébként az internetet is hamar meghódította, és hamarosan nem csak Japánban, de más országokban is több ezren megnézték a felvételt.



Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
Összeházasodott Serena Williams és Alexis Ohanian

Összeházasodott Serena Williams és Alexis Ohanian



Valaki befizette Hujber több mint 300 ezres bírságát

Valaki befizette Hujber több mint 300 ezres bírságát



hirdetés
Mentőt kellett hívni Kerényi Miklós Gáborhoz

Mentőt kellett hívni Kerényi Miklós Gáborhoz



Furcsa végrendeletet hagyott hátra Som Lajos

Furcsa végrendeletet hagyott hátra Som Lajos



Megszületett Ronaldo negyedik gyermeke

Megszületett Ronaldo negyedik gyermeke



hirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen