hirdetés
Bulvár

Húsz évig nem szólt feleségéhez egy japán férfi

Húsz évig nem folytatott párbeszédet egymással egy japán férj és feleség, a gyerekeik azonban elintézték nekik, hogy megszólaljanak egy reality műsorban. Végül a gyerekek távolabbról sírva figyelték, ahogyan a szüleik beszélgetni kezdenek – két évtized óta először.
20 év után újból beszélgető házaspár 20 évet kellett várni a párbeszédre (Forrás: metro.co.uk)
hirdetés

Húsz évig nem szólt feleségéhez egy japán férfi, annak ellenére, hogy a pár együtt élt, és felnőtt gyerekeik is vannak. Végül a gyerekek egy egészen váratlan ötlettel álltak elő, és egy japán reality tévéhez fordultak „segítségért”. A televízió le is filmezte, ahogyan a házaspár 20 év után először beszélget.

A férfi – Outou Katayama – korábban csak hümmögéssel és bólintással válaszolt feleségének, Yuminak, ha a nő hozzászólt. A párnak egyébként három felnőtt gyereke is van, akik közül a legfiatalabb, 18 éves fiú, Yoshiki a 21 éves és 25 éves nővéreivel egy levelet írt egy helyi televíziónak, amelyben azt részletezték, hogy a szüleiket még soha nem hallották egymással beszélgetni.

Végül megszervezték, hogy a házastársak egy parkban találkozzanak, ahol az egyik padon emlékezetes beszélgetésbe elegyedtek – amit a gyerekeik könnyes szemmel figyeltek.

„Valahogy eltelt már egy idő, mióta beszélgettünk. Annyira aggódtál a gyerekekért. Yumi, eddig rengeteg nehézségen mentél keresztül. Szeretném, ha tudnád, hogy mindenért hálás vagyok” – szólalt meg először a férj.

A beszélgetésből kiderült az is, hogy a férfi „féltékeny” volt a gyerekekre, amiért a felesége olyan sok figyelmet szentelt nekik, és ezért vette kezdetét a két évtizedes „szótlanság”. Ezt egyébként el is mondta a feleségének.

„Valahogy irigy voltam. Duzzogtam miatta. Gondolom, már nincs visszaút.”

A férfi felvetette azt is, hogy valamikor „újból beszélgethetnének”.

Japánban az elmúlt időszakban jelentések szerint egyre kevésbé ismerkednek a férfiak és nők, és ehelyett egyszerűen a barátaik és ismerőseik közül keresnek maguknak házastársat. Ugyanakkor a japán kormány felmérése szerint még így is nagyon sok az olyan japán férfi és nő, akiknek nincs párjuk – a férfiaknál 69, míg a nőknél 59 százalékos ez az arány.

A reality műsor felvétele egyébként az internetet is hamar meghódította, és hamarosan nem csak Japánban, de más országokban is több ezren megnézték a felvételt.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Válik Galambos Dorina és Pély Barna

Válik Galambos Dorina és Pély BarnaNyilvánosságra hozták a hercegi esküvő hivatalos esküvői fotóit

Nyilvánosságra hozták a hercegi esküvő hivatalos esküvői fotóitMegszületett Orbán Viktor második unokája

Megszületett Orbán Viktor második unokájahirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen