hirdetés
Bulvár

Megszületett Janet Jackson első gyermeke

Janet Jackson popénekes életet adott első gyermekének. Az 50 éves énekesnő publicistája elmondta, hogy az újszülött egy kisfiú.
Janet Jackson Janet Jackson és férje (Forrás: justjared.com)
hirdetés

Kisfia született Janet Jackson énekesnőnek. A nyilvánoságra hozott közlemény szerint az énekesnő és katari üzletember férje, Wissam Al Mana „izgatottan” fogadták a kisgyermek, Eissa Al Mana érkezését.

A közlemény kitért arra is, hogy Janet várandóssága problémamentesen zajlott, jelenleg pedig az énekesnő „kényelmesen pihen”.

A Jackson terhességéről szóló pletykák még tavaly áprilisban kaptak szárnyra, amikor az énekesnő lemondta az Unbreakable turnéját. Ekkor a Twitteren egy videót osztott meg, amelyben azonban azt közölte a rajongóival, hogy a turnét lemondja, mivel „hirtelen változás” következett be.

„Gondoltam, hogy fontos, hogy először ti tudjatok róla. Kérlek, ha lehet, próbáljátok megérteni, hogy fontos, hogy most így tegyek” – mondta korábban a rajongóknak.

Az énekesnő azt mondta, hogy a családtervezésre szeretne összpontosítani férjével, akivel 2012-ben házasodott össze. Janet Jacksont egy alkalommal még korábban Londonban is észre vették, miközben éppen babafelszereléseket vásárolt.

Bár talán szokatlan lehet, hogy Jackson ilyen „idősen” adott életet első gyermekének, valójában több híresség is akad, akik életük későbbi szakaszában szültek.

Halle Berry Oscar-díjas színésznő például három évvel ezelőtt, 47 éves korában adott életet második gyermekének, John Travolta felesége, Kelly Preston pedig 48 évesen hozta világra a harmadik gyermekét. Az elsősorban a Thelma és Louise című filmben játszott szerepéről ismert Geene Daviy pedig szintén a negyvenes éveinek végén adott életet első gyermekeinek – 46 éves korában egy kislánya született, két évvel később pedig egy fiú ikerpár.

Az előbb sorolt hírességek és Jackson is kifejezetten fiatal azonban a világ legidősebb kismamáihoz képest, csak Indiában például három olyan nő is akad, akik állításuk szerint a 70 éves korukban, vagy még ez után szültek.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Válik Galambos Dorina és Pély Barna

Válik Galambos Dorina és Pély BarnaNyilvánosságra hozták a hercegi esküvő hivatalos esküvői fotóit

Nyilvánosságra hozták a hercegi esküvő hivatalos esküvői fotóitMegszületett Orbán Viktor második unokája

Megszületett Orbán Viktor második unokájahirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen