hirdetés
Bulvár

„Megálmodta” a lottó nyerőszámait egy kanadai nő

Egy kanadai nő még harminc évvel ezelőtt „álmodta meg” a lottó nyerőszámait, amelyekkel azt követően kitartóan, és viszonylag rendszeresen játszott. Végül aztán bejött neki a számsor, és 5,3 millió kanadai dollárt zsebelt be.
Lottónyertes A nyereménynek igazán örült a kanadai nő (Forrás: cbc.ca)
hirdetés

Egye kanadai nő 30 éve játszotta meg a lottón ugyanazokat a számokat, mígnem egyszer hatalmas meglepetésére az „ő számsorát” húzták ki. Ezzel a nő összesen 5,3 kanadai dollárt vihetett haza, ami átszámítva majdnem 1 milliárd 130 millió forintot jelent.

Az új-skóciai Eastern Passage-ban élő Olga Beno azt mondta, hogy a nyertes számokat „megálmodta”, méghozzá 1989 májusában, és innentől kezdve aztán mindig ugyanazt a számsort játszotta meg.

A nyeremény egyébként annyiból érkezett „késve”, hogy a rákban szenvedő asszonynak korábban el kellett adnia az otthonát, hogy így a kezelését ki tudja fizetni. Azért még „megkésve” is jobb a nyeremény, mint soha, és a nő úgy tervezi, hogy egy vidéki stílusú otthont húz fel a megnyert összegből.

„Fejből tudom már a számaimat, és úgy láttam, mintha azok jelentek volna meg a képernyőn a húzás után, de nem jók a szemeim. Így aztán nem foglalkoztam vele” – emlékezett vissza Olga az esetre.

Másnap aztán reggel átböngészte az újságot, ahol újból belebotlott a nyertes számokba – amelyeket ő maga is megjátszott.

„Először azt gondoltam, hogy ez nem lehetséges. Bizonyára hibáztak az újságnál. Aztán azt mondtam a testvéremnek, hogy szerintem megnyertem a lottót” – idézte fel újabb találkozását a nyertes számokkal a nő.

A nővére egyébként szintén nem igazán akarta elhinni a hírt, és azt válaszolta neki:

„Hívj vissza akkor, ha az igazat akarod elmondani nekem”.

A december huszonnyolcadikai húzáson egyébként Olga Benoé mellett egy másik szelvény is telitalálatos volt, így tehát ketten vihettek haza fejenként 5,3 millió kanadai dolláros nyereményt. A másik szelvényt Nyugat-Kanadában vásárolták meg.

Olgánál tíz éve fedezték fel a rákot, és mivel a kezelés nagyon drága volt, így el kellett adniuk az otthonukat, hogy abból a kezelést ki tudják fizetni, és albérletbe költöztek.

A nyereményből azonban a nő azt mondta, hogy azoknak szerez be ajándékot, akik a betegség túlélésében segítették őt – nevezetesen, a férjének, gyerekeinek és unokáinak. Tervei szerint a Disney World-be is elutaznak együtt.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Elhalasztották Lagzi Lajcsi tárgyalását

Elhalasztották Lagzi Lajcsi tárgyalásátKobramarásba halt bele egy kígyós mutatványiról ismert férfi

Kobramarásba halt bele egy kígyós mutatványiról ismert férfihirdetés
X-Faktor: Három mentor személye már ismert

X-Faktor: Három mentor személye már ismertTündéri zsiráfborjú született a Nyíregyházi Állatparkban

Tündéri zsiráfborjú született a Nyíregyházi Állatparkbanhirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen