hirdetés
Bulvár

„Megálmodta” a lottó nyerőszámait egy kanadai nő

Egy kanadai nő még harminc évvel ezelőtt „álmodta meg” a lottó nyerőszámait, amelyekkel azt követően kitartóan, és viszonylag rendszeresen játszott. Végül aztán bejött neki a számsor, és 5,3 millió kanadai dollárt zsebelt be.
Lottónyertes A nyereménynek igazán örült a kanadai nő (Forrás: cbc.ca)
hirdetés

Egye kanadai nő 30 éve játszotta meg a lottón ugyanazokat a számokat, mígnem egyszer hatalmas meglepetésére az „ő számsorát” húzták ki. Ezzel a nő összesen 5,3 kanadai dollárt vihetett haza, ami átszámítva majdnem 1 milliárd 130 millió forintot jelent.

Az új-skóciai Eastern Passage-ban élő Olga Beno azt mondta, hogy a nyertes számokat „megálmodta”, méghozzá 1989 májusában, és innentől kezdve aztán mindig ugyanazt a számsort játszotta meg.

A nyeremény egyébként annyiból érkezett „késve”, hogy a rákban szenvedő asszonynak korábban el kellett adnia az otthonát, hogy így a kezelését ki tudja fizetni. Azért még „megkésve” is jobb a nyeremény, mint soha, és a nő úgy tervezi, hogy egy vidéki stílusú otthont húz fel a megnyert összegből.

„Fejből tudom már a számaimat, és úgy láttam, mintha azok jelentek volna meg a képernyőn a húzás után, de nem jók a szemeim. Így aztán nem foglalkoztam vele” – emlékezett vissza Olga az esetre.

Másnap aztán reggel átböngészte az újságot, ahol újból belebotlott a nyertes számokba – amelyeket ő maga is megjátszott.

„Először azt gondoltam, hogy ez nem lehetséges. Bizonyára hibáztak az újságnál. Aztán azt mondtam a testvéremnek, hogy szerintem megnyertem a lottót” – idézte fel újabb találkozását a nyertes számokkal a nő.

A nővére egyébként szintén nem igazán akarta elhinni a hírt, és azt válaszolta neki:

„Hívj vissza akkor, ha az igazat akarod elmondani nekem”.

A december huszonnyolcadikai húzáson egyébként Olga Benoé mellett egy másik szelvény is telitalálatos volt, így tehát ketten vihettek haza fejenként 5,3 millió kanadai dolláros nyereményt. A másik szelvényt Nyugat-Kanadában vásárolták meg.

Olgánál tíz éve fedezték fel a rákot, és mivel a kezelés nagyon drága volt, így el kellett adniuk az otthonukat, hogy abból a kezelést ki tudják fizetni, és albérletbe költöztek.

A nyereményből azonban a nő azt mondta, hogy azoknak szerez be ajándékot, akik a betegség túlélésében segítették őt – nevezetesen, a férjének, gyerekeinek és unokáinak. Tervei szerint a Disney World-be is elutaznak együtt.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Válik Galambos Dorina és Pély Barna

Válik Galambos Dorina és Pély BarnaNyilvánosságra hozták a hercegi esküvő hivatalos esküvői fotóit

Nyilvánosságra hozták a hercegi esküvő hivatalos esküvői fotóitMegszületett Orbán Viktor második unokája

Megszületett Orbán Viktor második unokájahirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen