Bulvár

Sarka Kata és Hajdú Péter a válás mellett döntöttek

Sarka Kata és Hajdú Péter mintegy fél éves bizonytalanság után végül döntött: a válást választják. Bár ennek lehetősége már többször újból felmerült, mindvégig kérdéses maradt, hogy végül kibékülnek-e, vagy sem.
Sarka Kata, Hajdú Péter Immár végleges döntésnek tűnik a válás (Forrás: life.hu)

Több alkalommal felmerült az elmúlt megközelítőleg fél év során annak lehetősége, hogy Sarka Kata és Hajdú Péter elválnak, viszont egészen eddig kérdéses maradt, hogy végtére is hogyan döntenek. Az új évvel azonban új döntés is érkezett, amely már véglegesnek tűnik – a Blikknek egybehangzóan jelentették ki, hogy a válás mellett határoztak.

Sarka Kata a lapnak leszögezte, hogy véget ért a házassága, és el fognak válni.

„Én már csak a gyerekekre és a saját jövőmre koncentrálok” – jelentette ki, miután terjedni kezdett a pletyka, ami szerint Hajdú Péternek új barátnője van, valamint egyértelművé tette, már nem jöhet szóba a békülés.

„Tudok Peti barátnőjéről, de nem kívánok velük foglalkozni. Ahogy eddig, ezután is egyetértésben neveljük a gyerekeket, ennél fontosabb nincs számomra” – folytatta a két gyermek édesanyja.

Elmondta továbbá, hogy törekszenek arra, hogy a gyerekek minél kevesebbet sérüljenek ebben az időszakban, amihez sok odafigyelésre és beszélgetésre lesz szükség mindkettejük részéről.

Hajdú Péter mindeközben azt állította, hogy a barátnőjeként emlegetett nő valójában nem a barátnője, sőt, egyáltalán nincs is barátnője.

„Az a hölgy nem a barátnőm, semmi közöm hozzá. Nincs barátnőm, de akár lehetne is, hiszen hat hónapja külön élünk Katával. Úgy érzem, most már készen állok arra, hogy új életet kezdjek akár egy másik nő mellett” – mondta a lapnak.

Ezután ő is elmondta, hogy döntésük szerint hivatalosan is elválnak, mivel az elmúlt időszakból az derült ki számukra, hogy „nem tudják együtt folytatni”. Mint mondta, sajnálja, hogy a kapcsolatuk így alakult, viszont mindkettejüknek új életet kell kezdenie a megfelelő következtetések levonása mellett.

„Katának már sikerült, úgy tudom, remélem, én is megtalálom majd az igazit. Azt a 9 évet, amit együtt töltöttünk, senki nem veheti el tőlünk” – mondta Hajdú Péter, aki szerint bár a két gyermekük mindig összeköti őket, mégis más utakon kell folytatniuk. –„Szívből kívánom neki, hogy legyen boldog, és bár úgy tudom, megtalálta már a megfelelő embert, de nem foglalkozom velük” – szögezte le végül.

A népszerű sztárpár még 2008-ban kötött házasságot, első gyermekük 2009-ben, míg fiuk 2010-ben született meg. 2016 nyarán aztán házassági válságukkal kerültek a bulvárlapok hasábjaira, az első híreket mintegy fél éves bizonytalanság követte a párkapcsolatuk alakulását illetően.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen