hirdetés
Bulvár

Csak részben tudja teljesíteni a család Klapka György végakaratát

A szerdán, 88 éves korában elhunyt Klapka György azt szerette volna, hogy édesanyja mellett temessék el, ifjabb Klapka György, az üzletember fia azonban elmondta, hogy a család valószínűleg csak részben tudja tejesíteni a végakaratát.
Klapka György Klapka György szerdán hunyt el (Forrás: Fülöp Máté / Hvg.hu)
hirdetés

A Blikk szerint jelenleg is folyik Klapka György temetésének a szervezése, amelyet özvegye intéz. Répás Lajos, Klapka György unokaöccse elmondta, hogy az elhunyt üzletember azt szerette volna, hogy az édesanyja, Bilicska Mária mellé temessék őt. Ezt az információt ifj. Klapka György is megerősítette.

„A nagyi a fenti ravatalozó mellett nyugszik, édesapám azt kérte, hogy őt is oda, mellé temessük” – mondta el Klapka György legidősebb gyermeke.

Hozzátette azt is, hogy beszélt apja özvegyével, és egyelőre úgy tűnik, hogy az elhunytnak ezt a kívánságát nem tudják teljesíteni.

„Sokan lesznek majd a temetésen, ahhoz pedig túl kicsi a fenti ravatalozó, hogy elférjünk, ezért muszáj lesz a lentiben megtartani a ravatalt. A Farkasréti viszont egy hatalmas temető, és olyan nagy a távolság a nagyi sírja és a lenti ravatalozó között, hogy azt az idősek nem tudják megtenni, így pedig képtelenek lennénk az utolsó útjára kísérni őt” – fejtette ki ifj. Klapka György.

Elmondta, hogy jelenleg is zajlik a szervezés, és amennyiben a nagy távolság jelentette nehézséget nem tudják kiküszöbölni, akkor sajnos nem tudják őt az édesanyja mellé temetni a korábbi kívánsága szerint.

A többi kívánságát azonban a család tudja teljesíteni, és ezt meg is teszik.

„Azt szerette volna, ha cigányzene szól a temetésén, és nem hamvasztják el a testét, hanem hagyományos temetést kap. Ezeket a kéréseket a végakarata szerint teljesítjük" – monda a fia.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Válik Galambos Dorina és Pély Barna

Válik Galambos Dorina és Pély BarnaNyilvánosságra hozták a hercegi esküvő hivatalos esküvői fotóit

Nyilvánosságra hozták a hercegi esküvő hivatalos esküvői fotóitMegszületett Orbán Viktor második unokája

Megszületett Orbán Viktor második unokájahirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen