hirdetés
Bulvár

Évekig a Gyűrűk Ura egy szereplőjéhez imádkozott egy brazil nagymama

Szent Antal másának vélte az Elrondot, a Gyűrűk ura egy tünde urát mintázó műanyag figurát egy brazil nagymama, így aztán évekig minden nap „hozzá” imádkozott.
Elrond A figura valójában a Gyűrűk Ura egy szereplőjét ábrázolta (Forrás: standard.co.uk)
hirdetés

Bár nem tudott róla, egy idős brazil nő minden nap a Gyűrűk Urából Völgyzugoly uraként megismert Elrondhoz imádkozott. Valójában persze Szent Antal volt az, akinek közbenjárását kérte, feltehetőleg Elrond barna, szentéhez vagy szerzeteséhez hasonlító ruházata tévesztette meg őt, amikor a műanyag figurát Szent Antalnak vélte.

Egy rokona, Gabriela Brandao vette észre először az esetet, aki a Facebook-on is megosztotta a történteket. Az alábbi szöveget osztotta meg a közösségi oldalán:

„2016 legviccesebb felfedezése. (...) A lányom nagymamája minden nap Szent Antalhoz imádkozik.”

Mivel Páduai Szent Antal a katolikus egyház egyik legnépszerűbb szentje (akit gyakran a kisded Jézussal a kezében ábrázolnak), ezért önmagában korántsem lenne az év „legviccesebb felfedezése”, hogy a nagymama hozzá fohászkodott.

Alaposabban szemügyre véve a kis műanyag figurát azonban felfedezhetjük, hogy valójában az nem Szent Antalt, hanem Elrondot mintázza – akinek inkább csak a ruhája emlékeztethette a nagymamát a szentre. Gabriela bejegyzését azóta több ezer alkalommal megosztották már világszerte.

Gabriela elmondta, hogy a nagymamának azóta beszerzett egy másik, ezúttal már valóban Szent Antalt ábrázoló figurát, viszont a Buzzfeed-nek azt mondta, hogy nem is számított arra, hogy ilyesmi történik – mint mondta, ez a legviccesebb dolog, ami „valaha történt vele”.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
Aradi Balázs visszatér a Barátok köztbe

Aradi Balázs visszatér a Barátok köztbeEliza Dushku azt állítja, 12 évesen molesztálták őt

Eliza Dushku azt állítja, 12 évesen molesztálták őthirdetés
Óriási, 910 karátos gyémántot találtak Afrika déli részén

Óriási, 910 karátos gyémántot találtak Afrika déli részén


LESOTHÓ,     GYÉMÁNT,     AFRIKA

Catherine Deneuve bocsánatot kért

Catherine Deneuve bocsánatot kérthirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen