hirdetés
Bulvár

Évekig a Gyűrűk Ura egy szereplőjéhez imádkozott egy brazil nagymama

Szent Antal másának vélte az Elrondot, a Gyűrűk ura egy tünde urát mintázó műanyag figurát egy brazil nagymama, így aztán évekig minden nap „hozzá” imádkozott.
Elrond A figura valójában a Gyűrűk Ura egy szereplőjét ábrázolta (Forrás: standard.co.uk)
hirdetés

Bár nem tudott róla, egy idős brazil nő minden nap a Gyűrűk Urából Völgyzugoly uraként megismert Elrondhoz imádkozott. Valójában persze Szent Antal volt az, akinek közbenjárását kérte, feltehetőleg Elrond barna, szentéhez vagy szerzeteséhez hasonlító ruházata tévesztette meg őt, amikor a műanyag figurát Szent Antalnak vélte.

Egy rokona, Gabriela Brandao vette észre először az esetet, aki a Facebook-on is megosztotta a történteket. Az alábbi szöveget osztotta meg a közösségi oldalán:

„2016 legviccesebb felfedezése. (...) A lányom nagymamája minden nap Szent Antalhoz imádkozik.”

Mivel Páduai Szent Antal a katolikus egyház egyik legnépszerűbb szentje (akit gyakran a kisded Jézussal a kezében ábrázolnak), ezért önmagában korántsem lenne az év „legviccesebb felfedezése”, hogy a nagymama hozzá fohászkodott.

Alaposabban szemügyre véve a kis műanyag figurát azonban felfedezhetjük, hogy valójában az nem Szent Antalt, hanem Elrondot mintázza – akinek inkább csak a ruhája emlékeztethette a nagymamát a szentre. Gabriela bejegyzését azóta több ezer alkalommal megosztották már világszerte.

Gabriela elmondta, hogy a nagymamának azóta beszerzett egy másik, ezúttal már valóban Szent Antalt ábrázoló figurát, viszont a Buzzfeed-nek azt mondta, hogy nem is számított arra, hogy ilyesmi történik – mint mondta, ez a legviccesebb dolog, ami „valaha történt vele”.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Megszületett Eva Longoria kisfia

Megszületett Eva Longoria kisfia


EVA LONGORIA,     BABA,     JOSE BASTON

Újabb dédunoka a brit királyi családban

Újabb dédunoka a brit királyi családbanAz Ermitázs süket macskája újabb orosz győzelmet jósolt

Az Ermitázs süket macskája újabb orosz győzelmet jósolthirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen