hirdetés
Bulvár

Kim Kardashian kirablása: Több embert is őrizetbe vettek

Több embert is őrizetbe vettek Kim Kardashian korábbi, fegyveres kirablásával összefüggésben.
Kim Kardashian 16 ember őrizetbe vettek Kim Kardashian kirablásával kapcsolatban (Forrás: thedailybeast.com)
hirdetés

Legalább 16 személyt őrizetbe vettek Kim Kardashian októberi, párizsi fegyveres kirablásával összefüggésben – írta a BBC a hatóságok közlése alapján.

A hatóságok közlése szerint októberben az amerikai celebet legalább kettő, rendőrnek öltözött fegyveres férfi fenyegette meg és rabolta ki még tavaly októberben. A két férfi először bement Kardashian luxusapartmanjába, ahol aztán megkötözték őt, és bezárták a fürdőszobába.

A két tolvaj ezután elmenekült a mintegy 10 millió euró (átszámítva valamivel kevesebb, mint 3 milliárd forint) értékű ékszerekkel, amelyek egy része ráadásul a korábbi hírek szerint nem is a celeb tulajdonát képezte, hiszen Kardashian a divathét alkalmából kölcsönözte őket.

A francia rendőrség elmondása szerint DNS-nyomokat találtak a helyszínen, amelyek aztán az őrizetbe vételekhez vezettek. A férfiakat kora reggeli razziák során fogták el a párizsi régióban.

A 36 éves reality sztár – egyben két gyermek édesanyja és Kanye West felesége – azt mondta, hogy a rablás idejében attól tartott, hogy meg fogják ölni őt. Bár nagyon megrázták őt a történtek, Kardashiannak nem esett nagyobb bántódása.

Kim Kardashian éppen a francia fővárosban járt a Párizsi Divathét miatt édesanyjával, Kris Jennerrel, valamint testvérével, Kendall Jennerrel, ekkor történt a rablás is.

Férje, Kanye West az incidens idejében éppen egy fellépésen volt New York-ban, ahol az eseményekről értesült. A fellépését azzal szakította félbe, hogy „rendkívüli családi helyzet” lépett fel, így miután elnézést kért a rajongóktól, távozott is.

A rablást követően több híresség is együttérzését osztotta meg Kardashiannal, emellett napokig igen sokakat foglalkoztatott a már-már „filmbe illő” rablás.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
Orlando Bloom nagyon begurult hírhedt pucér fotói miatt

Orlando Bloom nagyon begurult hírhedt pucér fotói miattEmma Watson nem tud hazudni

Emma Watson nem tud hazudnihirdetés
Férjhez ment Debreczeni Zita!

Férjhez ment Debreczeni Zita!Tényleg komoly gondok lehetnek Hujberéknál

Tényleg komoly gondok lehetnek HujberéknálIréne és Phyllis, a 100 éves ikerpár

Iréne és Phyllis, a 100 éves ikerpár


IKER,     100 ÉVES,     HOSSZÚ ÉLET

hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen