hirdetés
Bulvár

Kim Kardashian kirablása: Több embert is őrizetbe vettek

Több embert is őrizetbe vettek Kim Kardashian korábbi, fegyveres kirablásával összefüggésben.
Kim Kardashian 16 ember őrizetbe vettek Kim Kardashian kirablásával kapcsolatban (Forrás: thedailybeast.com)
hirdetés

Legalább 16 személyt őrizetbe vettek Kim Kardashian októberi, párizsi fegyveres kirablásával összefüggésben – írta a BBC a hatóságok közlése alapján.

A hatóságok közlése szerint októberben az amerikai celebet legalább kettő, rendőrnek öltözött fegyveres férfi fenyegette meg és rabolta ki még tavaly októberben. A két férfi először bement Kardashian luxusapartmanjába, ahol aztán megkötözték őt, és bezárták a fürdőszobába.

A két tolvaj ezután elmenekült a mintegy 10 millió euró (átszámítva valamivel kevesebb, mint 3 milliárd forint) értékű ékszerekkel, amelyek egy része ráadásul a korábbi hírek szerint nem is a celeb tulajdonát képezte, hiszen Kardashian a divathét alkalmából kölcsönözte őket.

A francia rendőrség elmondása szerint DNS-nyomokat találtak a helyszínen, amelyek aztán az őrizetbe vételekhez vezettek. A férfiakat kora reggeli razziák során fogták el a párizsi régióban.

A 36 éves reality sztár – egyben két gyermek édesanyja és Kanye West felesége – azt mondta, hogy a rablás idejében attól tartott, hogy meg fogják ölni őt. Bár nagyon megrázták őt a történtek, Kardashiannak nem esett nagyobb bántódása.

Kim Kardashian éppen a francia fővárosban járt a Párizsi Divathét miatt édesanyjával, Kris Jennerrel, valamint testvérével, Kendall Jennerrel, ekkor történt a rablás is.

Férje, Kanye West az incidens idejében éppen egy fellépésen volt New York-ban, ahol az eseményekről értesült. A fellépését azzal szakította félbe, hogy „rendkívüli családi helyzet” lépett fel, így miután elnézést kért a rajongóktól, távozott is.

A rablást követően több híresség is együttérzését osztotta meg Kardashiannal, emellett napokig igen sokakat foglalkoztatott a már-már „filmbe illő” rablás.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Válik Galambos Dorina és Pély Barna

Válik Galambos Dorina és Pély BarnaNyilvánosságra hozták a hercegi esküvő hivatalos esküvői fotóit

Nyilvánosságra hozták a hercegi esküvő hivatalos esküvői fotóitMegszületett Orbán Viktor második unokája

Megszületett Orbán Viktor második unokájahirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen