hirdetés
Bulvár

Trump válasza Meryl Streep „bírálatára”

Trump nem hagyta szó nélkül, hogy Meryl Streep bírálta őt a Golden Globe-díjátadón, ahol a színésznő életműdíjban részesült. Meryl Streep szavait „támadásnak” értékelte, egyben azzal „vágott vissza”, hogy az egyik leginkább túlértékelt színésznőről van szó.
Donald Trump - Meryl Streep Trump nem hagyta szó nélkül Meryl Streep szavait (Forrás: usaonlinejournal.com)
hirdetés

Vasárnap az életműdíja átvételekor Meryl Steep minden valószínűség szerint Trump korábbi, egy mozgássérült újságíróval szemben tanúsított (ám Trump által tagadott) megalázó viccelődésével kapcsolatban azt mondta, hogy a „szíve szakadt meg”.

„Ha az ösztönt, hogy megalázzunk másokat, a közélet egy szereplője testesíti meg, olyasvalaki, aki hatalommal bír, az mindannyiunk életében nyomot hagy. Mert ez valamilyen formában felhatalmazást ad más embereknek arra, hogy ugyanezt tegyék” – mondta az esettel kapcsolatban, amelynek „vádját” korábban Trump visszautasította.

A bírálata során egyébként Meryl Steep nem mondta ki egyértelműen, hogy Trumpról beszél, ugyanakkor az utalásaiból körvonalazódott, hogy mire, és kire utal.

Trump a bírálatra egy három-tweetes üzenettel felelt a közösségi oldalán, amelyben elsősorban a színésznő teljesítményét, később a politikai hovatartozását bírálta, majd pedig a bírálatra is reagált.

„Meryl Streep, az egyik leginkább túlértékelt színésznő Hollywoodban nem ismer engem, de megtámadott múlt éjjel a Golden Globe-díjátadón. Ő (a színésznő) Hillary lakája, és nagyot bukott. Századjára mondom el, hogy soha nem 'gúnyoltam ki' egy fogyatékkal élő újságírót (soha nem tennék ilyet)...”

Mint írta, az újságíró egy „16 éves történetet változtatott meg teljesen annak érdekében”, hogy őt rossz színben tüntesse fel.

Donald Trump korábban egy kampányeseményen úgy tűnt, hogy a New York Times újságírójának ízületi problémáján „derül”, ő azonban ekkor tagadta, hogy egyáltalán ismerné az újságírót.

A díjátadón Meryl Steep a bevándorlással kapcsolatosan is szót emelt – Trump pedig egyértelmű, többek szerint szigorú álláspontot képvisel ebben a kérdésben.

„Hollywoodban hemzsegnek a külföldiek és kívülállók, és ha mindannyiukat elzavarnánk, akkor nem is nézhetnénk mást, mint focit és MMA-t” – mondta a színésznő.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Megszületett Eva Longoria kisfia

Megszületett Eva Longoria kisfia


EVA LONGORIA,     BABA,     JOSE BASTON

Újabb dédunoka a brit királyi családban

Újabb dédunoka a brit királyi családbanAz Ermitázs süket macskája újabb orosz győzelmet jósolt

Az Ermitázs süket macskája újabb orosz győzelmet jósolthirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen