hirdetés
Bulvár

Nem volt tudatos Sarah Jessica Parker Leia hercegnős frizuraválasztása

Az HBO afterpartyján készült képek láttán sokakban felmerült, hogy Sarah Jessica Parker azért csináltatta meg Leia hercegnősre a haját, mert így szeretett volna tisztelegni a nemrégiben elhunyt Carrie Fisher emlékének.
Sarah Jessica Parker Nem direkt hasonlított a színésznő haja Leia hercegnőére (Forrás: Wienerzeitung.at)
hirdetés

A Kaliforniai álom kétségkívül tarolt az idei Golden Globeon. A díjátadó után az HBO pedig egy hatalmas afterpartyval örvendeztette meg a nagyérdeműt.

Az eseményen természetesen feltűnt Sarah Jessica Parker is, akinek frizurája láttán sokaknak Leia hercegnő ugrott be. A színésznőnél persze többen is rákérdeztek a hasonlóságra, SJP azonban azt felelte, hogy csupán tudat alatt játszott szerepet a frizuraválasztásban a nemrégiben elhunyt Carrie Fisher ikonikus alakítása.

Sarah Jessica ParkerNem tudni, hogy SJP elbotlott, vagy csak bolondozik a kolléganőjével (Forrás: Ilpost.it)

Persze annak is megvolt a pontos oka, hogy a színésznő éppen ilyen hajat szeretett volna magának a vörös szőnyegen. Parker ugyanis elárulta, hogy édesanyja esküvői frizurája alapján készítették el a hajkoronáját.

Az HBO afterpartyján egyébként készült egy felvétel, ami kissé félreérthető. Nem lehet ugyanis tudni, hogy Sarah Jessica Parker éppen elbotlott valamiben, vagy csupán kolléganőjével, Reese Witherspoonnal bolondozik.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Válik Galambos Dorina és Pély Barna

Válik Galambos Dorina és Pély BarnaNyilvánosságra hozták a hercegi esküvő hivatalos esküvői fotóit

Nyilvánosságra hozták a hercegi esküvő hivatalos esküvői fotóitMegszületett Orbán Viktor második unokája

Megszületett Orbán Viktor második unokájahirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen