hirdetés
Bulvár

Fenyő Iván keményen nekiesett Kasza Tibiéknek

Fenyő Ivánnál betelt a pohár. Egy hosszú és ingerült Facebook posztban osztotta ki Majkát, Kasza Tibit, illetve a rajongóikat és az őket kommentelőket.
Fenyő Iván Fenyő Iván keményen beszólt (Forrás: Nlcafe.hu)
hirdetés

Mi váltotta ki a színész dühét?

A Dívány.hu készített egy interjút Vekerdy Tamás, ismert pszichológussal, valamint íróval, a cikk alatt megjelent kommentek pedig rendkívüli módon felháborították Fenyő Ivánt.

„Amikor döbbenten látod, hogy a kommentekben a trollok és a nép már egy VEKERDY TAMÁST(!!!!???) is végtelenül tiszteletlen módon szanaszét szed egy gyönyörű, emberi, és intelligens cikk nyomán...”

Itt került a képbe Majka, továbbá Kasza Tibi is, akik Facebook posztjairól a következő a véleménye a színésznek:

„...miközben mondjuk egy "véleményformáló" rapper(?)-Majka facebook-on kiposztolt alpári k*rvaanyázásait, b*zmegolását, "b*zi!"-zásait, valamint focis videójáték eredményeit, reklámjait, ezrek követik, és likeolják ostobán vihogva ahhelyett, hogy valaki rászólna, hogy nem volt gyerekszobád, te fiú, miért beszélsz így?”

„...mindeközben "Kasza Tibi" az egyik legkövetettebb magyar celeb facebook oldal, amivel még egy tv "show" fél epizódja is foglalkozik, hogy bemutassa (jobb téma híján - ??!!), hogy igen, akkor ezt beszéljük meg, hogy ő hogyan és miként posztol bugyuta, bárgyú, fájó tompaságú vicceket, vagy hogyan osztja meg minőséggel, mondanivalóval sokat nem törődve, rendszeresen, csak az érte kapott pénz miatt, egy-egy hírfelület primitív, ostoba, felszínes, bóvli cikkeit..”

Fenyő Iván a poszt vége felé egyébként felhívja arra a figyelmet, hogy tulajdonképpen nem csupán velük kettejükkel van problémája, hanem sokkal inkább egészében a jelenséggel:

„Nem ELLENÜK vagyok tehát, hanem a JELENSÉG ellen. Amit engednek ők is, hogy sokszor képviseljenek. Szegényeket most tényleg kipécéztem talán igazságtalanul a sok közül, de zavar, amikor van egy-egy tehetség, és nem kreál vele maradandót, értelmeset, IGAZIT, és hasznosat, világot előrébb vivőt - Tízezrek figyelik őket - És Mire tanítanak??? Mit képviselnek? FELELŐSSÉG!!!”Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Rénszarvas bikával gazdagodott a pécsi állatkert

Rénszarvas bikával gazdagodott a pécsi állatkert


RÉNSZARVAS,     PÉCS,     ÁLLATKERT

Megszületett Lovasi András és Földes Eszter kisfia

Megszületett Lovasi András és Földes Eszter kisfiaBemutatták az idei Magyarország Szépe verseny jelöltjeit

Bemutatták az idei Magyarország Szépe verseny jelöltjeithirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen