hirdetés
Bulvár

Újabb rablás: Kifosztották Kim Kardashian és családja üzletét!

Igazán nincs szerencséje az utóbbi néhány hónapban Kim Kardashiannak és családjának – szinte pontosan akkor rabolták ki a család népszerű, „DASH” nevezetű divatláncának egy üzletét, amikor jelentették, hogy a francia rendőrség 17 embert vett őrizetbe a reality sztár októberi kirablásával kapcsolatban.
Kim, Kourtney, és Khloe Kardashian (Forrás: celebuzz.com)
hirdetés

Egy nappal azt követően, hogy a rendőrség bejelentette, hogy elfogtak 17 embert Kim Kardashian tavaly októberi, párizsi kirablásával összefüggésben, kirabolták a család népszerű, DASH nevű üzletét is – tudta meg a HollywoodLife.com.

Tavaly októberben Kim Kardashiant fegyveresek megkötözték és a fürdőszobába zárták luxusapartmanjában, eközben pedig több százmillió dollár értékű ékszereket tulajdonítottak el a celeb szállásáról – közöttük olyanokat, amelyeket Kardashian csak kölcsönzött.

Január kilencedikén aztán a család Los Angeles-i üzletét is kirabolták – tudta meg a Hollywood Life egy serifftől. A seriff szerint délután kettő óra 20 perc körül történt az üzlet kirablása, a gyanúsított egy 30 év körüli fekete nő. A nő mintegy 1 millió 600 ezer dollár (átszámítva majdnem 455 millió forint) értékben vitt el különböző termékeket anélkül, hogy fizetett volna értük. A helyszínről a nő egy fekete férfi által vezetett Kia Sedan típusú, ezüst színű autóval távozott a szemtanúk szerint.

A beszámolók szerint minden nagyon gyorsan történt az üzletben, a tolvaj csak bement és kijött, igazán nem is tudatosulhatott az emberekben, hogy éppen rablás történik – mondta a portálnak egy forrása.

„A rabló csak fogott néhány terméket, és elvette. Semmi extra nem volt, nem láttam semmilyen fegyvert” – folytatta a szemtanú, aki azért fegyver nélkül is elég félelmetesnek találta a történteket.

A portál megtudta azt is, hogy hogyan reagált Kris Jenner és a nemrég kirabolt Kim Kardashian a történtekre. Állítólag elsősorban az érdekelte őket, hogy „csak” rablás történt-e, vagy pedig ennél súlyosabb. Különösen amiatt aggódtak, hogy megsérült-e valaki.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
Újabb gyönyörű magyar modellre figyelt fel a divatvilág

Újabb gyönyörű magyar modellre figyelt fel a divatvilág


KUCSIK DITTA,     MODELL,     DIVAT

hirdetés
Sokan aggódnak Törőcsik Mariért

Sokan aggódnak Törőcsik MariértAmber Heard a multimilliárdos Elon Musk mellett találta meg a boldogságot

Amber Heard a multimilliárdos Elon Musk mellett találta meg a boldogságotJackie Chan bejárta Budapestet

Jackie Chan bejárta Budapestethirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen