hirdetés
Bulvár

Újabb rablás: Kifosztották Kim Kardashian és családja üzletét!

Igazán nincs szerencséje az utóbbi néhány hónapban Kim Kardashiannak és családjának – szinte pontosan akkor rabolták ki a család népszerű, „DASH” nevezetű divatláncának egy üzletét, amikor jelentették, hogy a francia rendőrség 17 embert vett őrizetbe a reality sztár októberi kirablásával kapcsolatban.
Kim, Kourtney, és Khloe Kardashian (Forrás: celebuzz.com)
hirdetés

Egy nappal azt követően, hogy a rendőrség bejelentette, hogy elfogtak 17 embert Kim Kardashian tavaly októberi, párizsi kirablásával összefüggésben, kirabolták a család népszerű, DASH nevű üzletét is – tudta meg a HollywoodLife.com.

Tavaly októberben Kim Kardashiant fegyveresek megkötözték és a fürdőszobába zárták luxusapartmanjában, eközben pedig több százmillió dollár értékű ékszereket tulajdonítottak el a celeb szállásáról – közöttük olyanokat, amelyeket Kardashian csak kölcsönzött.

Január kilencedikén aztán a család Los Angeles-i üzletét is kirabolták – tudta meg a Hollywood Life egy serifftől. A seriff szerint délután kettő óra 20 perc körül történt az üzlet kirablása, a gyanúsított egy 30 év körüli fekete nő. A nő mintegy 1 millió 600 ezer dollár (átszámítva majdnem 455 millió forint) értékben vitt el különböző termékeket anélkül, hogy fizetett volna értük. A helyszínről a nő egy fekete férfi által vezetett Kia Sedan típusú, ezüst színű autóval távozott a szemtanúk szerint.

A beszámolók szerint minden nagyon gyorsan történt az üzletben, a tolvaj csak bement és kijött, igazán nem is tudatosulhatott az emberekben, hogy éppen rablás történik – mondta a portálnak egy forrása.

„A rabló csak fogott néhány terméket, és elvette. Semmi extra nem volt, nem láttam semmilyen fegyvert” – folytatta a szemtanú, aki azért fegyver nélkül is elég félelmetesnek találta a történteket.

A portál megtudta azt is, hogy hogyan reagált Kris Jenner és a nemrég kirabolt Kim Kardashian a történtekre. Állítólag elsősorban az érdekelte őket, hogy „csak” rablás történt-e, vagy pedig ennél súlyosabb. Különösen amiatt aggódtak, hogy megsérült-e valaki.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
loading...
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Hazatért Katalin hercegnő és újszülött kisfia

Hazatért Katalin hercegnő és újszülött kisfiaHáromezer adag fagyit oszt szét szegények közt Ferenc pápa

Háromezer adag fagyit oszt szét szegények közt Ferenc pápahirdetés
Fia született Katalin hercegnőnek és Vilmos hercegnek

Fia született Katalin hercegnőnek és Vilmos hercegnekIdős kutya segített megmenteni egy hároméves kislányt

Idős kutya segített megmenteni egy hároméves kislányt


KUTYA,     ÁLLATOK,     GYEREK

Megszületett Vasvári Vivien kisfia

Megszületett Vasvári Vivien kisfiahirdetés
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen