Bulvár

Új barátnőjével utazott Londonba Hajdú Péter?

Úgy tűnik mégsem sikerül teljesen békében elválnia Sarka Katának és Hajdú Péternek. Kata ugyanis azt állítja, tudott arról, hogy Petinek már a házasságuk ideje alatt is volt valakije, valamint azt is, hogy férje „valaki mással” utazott külföldre.
Hajdú Péter Sajnos mégsem lesz olyan békés a válás? (Forrás: Delmagyar.hu)

Természetesen mindezt Hajdú Péter sem hagyta szó nélkül. Elmondta, hogy sosem fog Katáról rosszat mondani, hiszen ő a gyermekei anyja és bár nekik kettejüknek nem jött össze a dolog, de reméli, hogy Kata is megtalálja majd a boldogságot.

Az azonban elszomorította, hogy felesége így kitálalt a magánéletükről.

„Nagyon szomorú ez! Soha nem mondanék rosszat Katáról, s bár ismerem a magánéletét, soha nem adnám ki a nyilvánosságnak. Eddig sem és ezután sem fogok a Facebookon üzeneteket megosztani, melyben a gyerekeim édesanyját bántják. Őszintén kívánom, hogy mind a ketten találjuk meg a boldogságot. Egyébként, hat hónapja élek egyedül, ha lesz majd új kapcsolatom, amelyről beszélni szeretnék, szólni fogok. Szép napot mindenkinek!”

Mindeközben Katával tele van a világsajtó a "Trumpos" sztori miatt, ez pedig valószínűleg nem a legjobbkor jött számukra.

Az viszont teljesen igaz, hogy Hajdú Péter Londonba utazott, csak még azt nem lehet tudni, hogy kivel... Mindesetre az is kiderült, hogy a műsorvezető ellátogatott Madame Tussaud múzeumába, ahol „találkozott” Obamával, sőt még E.T.-vel is!Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen