Bulvár

Nem kis vagyont gyűjtött össze Hajdú Péter és Sarka Kata

Jelentős vagyonra tett szert az évek során Sarka Kata és Hajdú Péter a Blikk szerint; számtalan ingatlan és egyéb tulajdon is akad, amelyen a válással bizony osztozkodni kényszerülnek.
Hajdú Péter és Sarka Kata Hajdú Péter és Sarka Kata korábban azt mondták, a válás mellett döntöttek (Forrás: nepszava.hu)

A válásra készülő sztárpár mesés vagyonra tett szert együtt az évek alatt, a válóperben tehát nagy szerepe lesz az általuk kötött házassági vagyonszerződésnek is. Igaz, egyikük szerint ez megsemmisült, de a másik fél állítja, hogy az ügyvédnél megvan, és mivel nem vonták vissza, ezért továbbra is érvényes. Az állítólagos szerződés az esküvő idején fennálló anyagi viszonyokat vette figyelembe.

Azért ezen felül is gyarapodott bőségesen a pár vagyona, a Story magazin szerint több ingatlan és más tulajdon is felhalmozódott az évek alatt.

Jelenleg Hajdú Péter egyedül él abban a mintegy 300 millió forint értékű, 350 négyzetméteres ingatlanban, ahonnét Sarka Kata elköltözött – és ahová a gyerekek egyelőre csak látogatóba járnak. Nem csak ezt az ingatlant, de egy minden igényt kielégítő, majdnem 100 négyzetméteres balatonföldvári luxusnyaralót is vásárolt közösen a pár – ennek értéke a 100 millió forintot közelíti.

Közel ilyen értékű a rövidesen megnyíló egészségcentrum is, de nem lehetett éppen olcsó mulatság a több tízmillió forint értékű, a Balatonnál horgonyozó családi jacht sem.

A vagyon nagy részéhez a pár a különböző vállalkozások révén tudott hozzájutni. Hajdú Péter decemberben vált meg a Frizbi Entertainment Kft.-től, amely korábban mintegy egymilliárdos bevételhez segítette őt hozzá, emellett a miskolci sörfesztivált rendező Szeptember Fest Kft.-ben is van tulajdona. Sarka Katának a Miss Hungary szépségverseny jogait birtokló Magyarország Szépe Kft.-ben van üzletrésze, de a Nakama and Partners társtulajdonosaként önálló vállalkozást is vezet.

Nem meglepő tehát, hogy a különköltözés Sarka Kata esetében nem okozott különösebb változást a korábban megszokott életszínvonalában – továbbra is luxuskörülmények között él egy elegáns apartmanban, amelyet havi egymillió forintért bérel. A gyerekek sem vehetnek észre nagy változást ebben a tekintetben, akiket édesanyjuk luxusterepjáróval fuvaroz nap mint nap. A gyerekekre továbbra is bébiszitter felügyel, aki éppen velük egy házban él.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen