Bulvár

Lindsay Lohan meglátogatta a török elnököt

Lindsay Lohan még pénteken látogatott el az elnöki palotába azért, hogy találkozhasson Erdogannal. A színésznő mellett egyébként feltűnik Bana Alabed is. Ő az a szíriai menekült kislány, akire a média még korábban figyelt fel Twitter üzenete miatt.
Lindsay Lohan A színésznő és az elnök találkozása (Forrás: Dailysabah.com)

Úgy tűnik, hogy igazak a hírek, miszerint Lindsay Lohan áttért a muszlim vallásra. A színésznő emellett nagyon tiszteli a török elnököt, Recep Tayyip Erdogant is.

Lohan egyébként korábban azt nyilatkozta, hogy míg az Egyesült Államokban elítélték azért, mert a Koránt tanulmányozta, addig Törökországban szabad nőnek érezheti magát.

A botrányairól is híres hollywoodi csillagnak múlt hét pénteken valószínűleg teljesült egy komoly vágya, hiszen meglátogathatta Erdogant az elnöki palotában. Sőt, le is fotózkodhatott vele. A képen még ott mosolyog Bana Alabed is, aki korábban Twitteren üzent arról, milyen nehéz élete van neki és az Aleppóban élő családjának.

A kislány most Lohannal együtt üzent a Szíriában maradtaknak. Leírták, hogy minden erejükkel támogatni fogják őket, megpróbálnak segíteni rajtuk, de addig is szeretnék, ha erősek maradnának és kitartanának.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen