Bulvár

„Fizetett cikkekkel” próbálja meg Hajdú Péter lejáratni Sarka Katát?

Kata azt állítja, hogy exe hónapok óta egy fizetett újságíróval terjeszt róla hamis híreket.
Sarka Kata Sarka Kata szerint férje azért fizet egy bizonyos újságírót, hogy lejárassa őt (Forrás: Délmagyar.hu)

Sajnos úgy tűnik, egyre kevesebb esély van arra, hogy békében váljon el egymástól Sarka Kata és Hajdú Péter. Kettejük között ugyanis kezd eldurvulni a helyzet.

Nemrégiben robbant a médiabomba, miszerint Kata új szerelme a család egyik régi barátja. A Story magazin hozta le először a hírt és természetesen megkeresték Hajdú Pétert is ez ügyben. Ő akkor a következőt nyilatkozta:

„Nem lep meg a hír...”

Persze mindezt Kata sem hagyta szó nélkül, aki úgy véli, exe már hónapok óta próbálja őt lejáratni különböző „fizetett cikkekkel”.

„Engem pedig már az nem lep meg, hogy a (volt) férjem rendszeresen, hónapok óta a fizetett újságírójával (K. Szabolcs) különböző cikkeket írat rólam. Az sem lep meg, hogy próbál rossz színben feltüntetni, hogy leplezze azokat, amiket az elmúlt 10 évben rendszeresen velem tett, mert retteg, hogy kiderül... Az pedig, hogy címlapon közlik, hogy fotók az új páromról, belül pedig csak egy fekete autó, az elég erős átverés... Azért legyen mindenkinek szép napja!”

Mindeközben a műsorvezető már a nevét is megváltoztatta, hiszen - bár sokan ezt nem tudják - de házasságkötésükkor Kata felvette a Hajdú-Sarka vezetéknevet. Most viszont újra a leánykori neve áll majd a hivatalos papírokon.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésén

Arnold Schwarzenegger beszédet mondhat Andy Vajna temetésénSzabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkre

Szabó Kimmel Tamás kiakadt a mobilozó nézőkreA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen